MYYDÄÄN ADEAN BAND-SOHVA!

Muutto alkaa lähestyä, ja pakkailu ja tavaroiden karsiminen onkin jo täällä alkanut.
Muuton myötä olemme päättäneet luopua meidän ihanasta Adean Band-sohvasta. Niin kiva kuin sohva onkin, se ei oikein mahdu meidän väliaikaiskotiin ja uuteen taloonkin sen muoto on vähän vääränlainen. Eli nyt sohva on myynnissä, olisiko siellä kiinnostuneita ostajia?
Sohva koostuu kahdesta palasta, jotka ovat K240 ja K135. Palojen pituudet ovat täten 240 cm ja 135 cm, kulmasta kulmaan sohvan mitat ovat 240×230 cm. Sohvan syvyys on 95 cm, jalat ovat terästä. Mukaan tulee yksi ylimääräinen kulmaselkätyyny ja käsinojasuoja.
Sohvan hinta on 1950 euroa (ovh 4738 €). MYYTY!
Sohva on verhoiltu kokonaan irroitettavalla, valkoisella Linosa puuvilla-pellavakankaalla. Kangas on vesipestävä ja meillä se ei ole useiden pesujen  myötä mennyt miksikään ensimmäisen pesun pientä kutistumista lukuunottamatta. Vaikka väri on valkoinen, koen kankaan silti aika huolettomaksi – kaikenlaiset tahrat ovat lähteneet aina irti konepesussa. Tarvittaessa mukaan saa myös toiset valkoiset päälliset Coral-kankaasta vaikkapa arkipäällisiksi, nämä ovat vähän nyppyyntyneet ja siksi vaihdoin päälliset pari vuotta sitten helppohoitoisempaan Linosaan.
Sohvan runko on noin neljä vuotta vanha, Linosa-päälliset ovat noin kaksi vuotta vanhoja. Molemmat ovat moitteettomassa kunnossa. Päällisissä ei ole kummempia tahroja, mutta käytän toki kaikki koneessa ennen mahdollista myyntiä. Tavallisesti Bandin tyynyissä päällimmäisenä on höyhenkerros, mutta meidän allergiaversiossa höyhen on korvattu vaahtomuovilla. Tämä tekee sohvasta aavistuksen höyhenversiota napakamman, eikä sohvaan muodostu sellaista pussitusta kuin normaalisti höyhenessä.  Istuinmukavuudeltaan tämä sohva on minusta yksi parhaista, ja muotoilukin on klassisen simppeli.

Me olemme asetelleet sohvapalat nyt kuvien mukaisesti niin, että edestä katsottuna vasemmalla puolella on käsinoja ja oikea puoli on avoin. Tarvittaessa moduuleita voi käyttää myös erillään, tai ne voi kääntää toisin päin. Tällöin mitat luonnollisesti muuttuvat. Väliin voi myös vaikka tilata lisäpaloja Adealta. Tämä sarja on todella muuntautuva!

Sohva on noudettavissa meiltä kotoa Turusta, myyn sohvan ensisijaisesti noutoa vastaan. Muutamme 30.5., joten toiveena on, että sohva saataisiin viimeistään tuolloin pois jaloista. 
Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin sohvasta meilitse, osoitteeni on talopihkala@gmail.com . Lisätietoa sohvasta löytyy myös Adean sivuilta täältä

Soon it´s time to move out and due to that I´ve decided to sell our sofa. It´s too big for our temporary home and actually the shape isn´t perfect for the new house, either. It´s a pity to sell the sofa because I like it so much, but I think that in this case the selling would be propably the best option.

Kommentit (12)
  1. muuttuvakotini Päivi S
    13.5.2015, 20:18

    Jos jostain voitan ylimääräistä rahaa ennen tota 30.5 päivää, nin tulen hakemaan sohvan. Nimittäin tota sohvaa meille joskus haaveillut ja nyt kyllä sais edullisesti 🙂 Toivottavasti pääsee hyvään kotiin.

    1. Hih, laitapa sitten siinä tapauksessa hetimiten meiliä 🙂 Tämä sohva on kyllä aivan ihana, näyttää kivalta ja kaiken lisäksi on ihan älyttömän mukava istua! Koko vain ei oikein natsaa meidän uuteen taloon eikä vuokrakämppäänkään, ja siksi katsoin järkevimmäksi myydä tämän nyt pois. Harmi sinänsä, sillä tämä olisi palvellut varmasti vuosikymmeniä… Toivottavasti kuitenkin löytää tällaisella aikataululla uuden hyvän kodin! 🙂

  2. Ostaisin pois, jos saisin Helsinkiin. Meillä kun ei taida olla sellaista autoa, jolla tuo ihanuus roudattaisiin uuteen kotiimme. Huokaus.

    1. Höh, nuo kuljetusasiat ovat kyllä aina vähän hankalia. Mutta toisaalta – tiedän yhden kuljetusliikkeen, joka ajaa sohvia Turusta Helsinkiin about satasella. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *