MY WORK: A SOFT AND FEMININE BEDROOM

Kävin tässä taannoin erään suunnitteluasiakkaani kotona tekemässä pientä lopputarkastusta ja pohtimassa viimeisiä täydennyksiä ja hankintoja. Suunnittelemassani muutoksessa funkkiskerrostalon kaksio koki täydellisen kasvojenkohotuksen, kaikki pintamateriaalit vaihdettiin ja keittokomeron tilalle suunniteltiin isompi, olohuoneeseen aukeava keittiö. Muutos oli aika huikea, vanhat lasikuitutapetit ja kellastuneet parketit olivat muisto vain ja niiden tilalle tuli rutkasti tilaa ja valoa. Remontti todellakin kannatti, asunto muuttui sen myötä ihan toisenlaiseksi.
Lempikohtaa kysyttäessä äänet tuntuivat kallistuvan hiuksenhienosti makuuhuonetta kohden, tästä tilasta tulikin hieman tummempien seinien ansiosta tosi tunnelmallinen. Sain asiakkaalta luvan julkaista muutaman yksityiskohdan hänen pehmeän raikkaasta makkaristaan täällä blogissakin, joten nyt seuraavaksi olisikin vuorossa pieni kurkkaus tähän tilaan:

Huoneen kaikki seinät maalattiin kylmään taittavalla keskitummalla harmaalla. Lopputulos oli aivan ihana, tämän myötä taisin ihastua värillisiin seiniin henkilökohtaisesti vielä entistäkin enemmän. Väripalettia täydennettiin puuterisella roosalla ja pehmeällä pellavalla, joka sai seurakseen skarpin valkoisen petauksen. Myös tammi sopii hienosti kylmään harmaaseen, tämä lämmin puu löytää vastaparinsa myös vanhan ikkunalaudan puisista yksityiskohdista. 
Huoneen kruunaa kuitenkin upea maisema, johon emäntänsä tavoin on varsin ihastunut myös kuvassa poseeraava koirulainen, sattumoisin täydellisesti sisustukseen sopiva hänkin. Muutosta on vasta hetkinen aikaa ja sisustus tulee vielä hieman täydentymään, ikkunaankin on tulossa vielä verhot pehmentämään tunnelmaa ja tuomaan nukkumamukavuutta. Näin verhottomana tuo kaunis maisema pääsee kuitenkin täysillä oikeuksiinsa, se tuntuu tulevan sisälle asti. Ei uskoisi, että ollaan Turun keskustassa.

Here´s a small glimpse to my work. This bedroom is from the apartment I recently designed to my client. Grey walls and soft shades create a cosy feminine feeling to the room, and crispy white and black fresh up the look just enough. Nevertheless, the best thing was absolutely that stunning view, nature truly comes inside from that large window.
Kommentit (8)
  1. Ihana tunnelma, ja verhot varmasti pehmentävät vielä kokonaisuutta! Saako udella seinien sävyä, ois aika herkku meidänkin makkariin 🙂

    1. Juu, verhoista ja muista sisustusesineistä tulee vielä se tietty pehmeys ja kotoisuus. Ehkä täytyy mennä vielä uudemman kerran napsimaan kuvia, kun ne on asennettu. 🙂

      Seinän sävy on Tikkurilan K496, tosi onnistunut kylmä harmaa minusta!

  2. On kyllä kauniit sävyt ja ihana tunnelma.

    1. Minustakin tuonne tuli jotenkin ihanan utuinen tunnelma, pehmeä mutta kuitenkin raikas. Ja luonnon keltaiset sävyt sopivat sattumoisin ihan älyttömän hyvin tuohon väriskaalaan. Ikkuna ja sen takana aukeava luonto olivat paikan päällä jotenkin tosi pysäyttävät, maisema tuntui tulevan sisään asti…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *