MY FAVOURITE SALE PICKS

Katoko | Stockmann | Ganni | Marimekko | Other Stories

En ole kovin vannoutunut shoppailuihminen. Sorrun toki toisinaan heräteostoksiinkin, mutta useimmiten ostan tuotteita harvakseltaan ja vain tarpeeseen. Joulun jälkeiset alennusmyyntihulinatkin lähinnä vain ahdistaa, ja superalet ja valtavat ihmismassat tekee mieli kiertää hyvin kaukaa.
Lievästä aleahdistuksesta huolimatta pyrin kuitenkin säästämään erityisesti tietyt vaatepuolen hankinnat alennusmyyntiaikaan, laadukkaammat takit, kengät ja neuleet kun saattaa saada tuolloin hyvinkin edukkaasti. Kollaasissa on muutamia omia alesuosikkejani, jotka voisin poimia omaan ostoskoriini. Tänä vuonna tarvetta olisi uudelle talvitakille ja tuo Gannin versio vähän houkuttaisi, sen saisi nyt aika mukavalla alennuksella. Jostain syystä alehankintani painottuvat lähestulkoon aina vaatteiden ja asusteiden puolelle, sisustusalejen perässä ei niinkään tule juostua. Jos näin olisi, voisi tuo kätevä Lundian säilytyslaatikosto tarttua mukaan. Siinä säilyisi näppärästi ja nätisti tavara jos toinenkin.
Muutenkin kollaasin kaltainen skarppi tunnelma viehättää taas joulun jälkeen, mieli kaipaa juuri nyt selkeitä linjoja ja keveyttä. Niillä fiiliksillä on hyvä lähteä uutta vuotta kohti…
Christmas is over and sales are rolling everywhere. Here´s a couple of my favourite finds from christmas sales, especially that coat has stucked on my mind. I´m also so into the mood of this collage, simple monochromic color palette feels so fresh after christmas.
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *