MUUTO NEWS

kuvat Muuto

Nyt eletään taas kansainvälisten designmessujen aikaa ja sisustusrintamalla kohisee, kun huippubrändit lanseeraavat uutuuksia messuja silmällä pitäen. Sähköpostiini kolahti juuri tiedote Muuton kevään uutuuksista, ja ajattelin jakaa muutaman näistä raikkaista kuvista täälläkin. Muutolla kun on kivojen tuotteiden lisäksi aina niin kauniita ja inspiroivia kuvia, joista ammentaa vinkkiä omiinkin sisustuksiin.
Kevään väriskaala näyttää Muutonkin osalta noudattavan tämän hetken trendejä; pehmeää harmaata, vihreää ja puunsävyjä löytyy yllin kyllin. Silmiin pisti myös nuo vikan kuvan lämpimän punertavat sävyt, Muuton tulkinta tämän vuoden trendiväristä tiilenpunaisesta. Toisen kuvan uutuuspöytä on ihan nätti ja Stackedin uudet väritkin toimivat kivasti, mutta mitään älyttömän säväyttävää en silti uutuuksista tällä kertaa löytänyt.
Melkeinpä kiinnostavampaa onkin tutkia huippuunsa stailattuja kuvia ja ammentaa vinkkejä sieltä. Jo mainittujen värien lisäksi kuvista voi bongata montaa muutakin nousevaa juttua, kuten kaktuksia, terrakottaa ja niitä ruskean sävyjä. Graafisuuden sijaan enemmän pehmeää tunnelmaa.

Spring news from Muuto.

Kommentit (2)
 1. Helena ja Blackie The Cat
  23.1.2015, 09:57

  Moi:)
  Minusta ainakin on aivan ihanaa tuo ruskean paluu. Joka paikka kun on nykyään harmaana. Itse lähden tästä juurikin ostamaan ruskeita lattialistoja uusittuun keittiöön. Kuvista saa aina kivasti inspiraatiota, se on totta.
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  1. Joo kyllähän tämän pitkän harmaan kauden jälkeen on virkistävä nähdä taas muitakin vaihtoehtoja. Lämpimät sävyt ovat vaihteeksi ihan jees, vaikka harmaa taitaakin olla se ikuinen lempivärini.

   Kivaa viikonloppua sinulle ja viihtyisiä hetkiä uudessa keittiössä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *