MUSTAA MAKKARISSA

Värjäämäni tyynyt pääsivät käyttöön heti kuivuttuaan, ja löysivät ensimmäiseksi paikkansa sängyltä. Lopputuloksesta tuli ihan onnistunut, väristä tuli kauttaaltaan musta ja tasainen. Ehkä vähän liiankin tasainen pellavalle, mutta muutama pesukerta ja ahkera käyttö tuo toivottavasti kankaaseen vähän eloa ja pellavamaista haaleutta. Mukana ollut villatakkikin sai takaisin oman mustan värinsä, joten ainakin tämän kokeilun perusteella värjäilyjä uskaltaa harrastaa jatkossakin oikein mainiosti.

Hetki mennään makkarissa tällä monotonisella kaavalla, värittömyys on jotenkin niin virkistävää. Kieltämättä tuohon sopisi passelisti yksi värikäskin tyyny Svenskt Tennin tyyliin, mutta katsotaan niitä sitten keväämmällä. Nyt nautitaan hetki tästä mustavalkoisuudesta.

My black and white bedroom. I recently dyed these linen cushions to black, now it is much easier to mix them up with everything.

Kommentit (25)
 1. Hyvin onnistui värjäys 🙂 Irroititko tuon merkin ennen?
  Mikä tuo vaalea tyyny on?

  1. En irroittanut merkkiä, jostain syystä väri ei vaan tarttunut siihen. Luulen, että syy on sen materiaalissa, väriaine ei taida tarttua tekokuituihin kovin hyvin.

 2. Elisa / Minä ja Morris
  13.2.2014, 16:58

  Hienot tyynyt tuli! Hei mistä toi sängynpeitto on? Itsellä vastaava hakusessa ehkäpä vaalean harmaana.

  1. Tuo sängynpeitto on teetetty Pierre Freyn pellavakankaasta, joka on tilattu Koodista. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *