Blogit
Pihkala

MULTIFORM

Bongasin nämä Multiformin mainoskuvat jotain tanskalaista sisustuslehteä selaillessani ja tykkäsin niistä sen verran, että halusin kirjoittaa niistä sanasen täälläkin. Huomioni kiinnittyi etenkin tuon ylläolevan keittiön ilmavuuteen – miten vaikutelma onkaan heti ihan erilainen, kun sokkeli on poistettu. En tiedä, miten ratkaisu toimii käytännössä vaikkapa tiskikoneen kanssa, mutta visuaalisesti lopputulos on ihanan ilmava. Tykkään kovasti myös itse kaapiston ilmeestä, tuollainen vähän vintagehenkinen kaapisto on virkistävän erilainen ja kuitenkin ajaton vaihtoehto. Voisin hyvin harkita joskus tuon tapaista keittiötä, jos vain talon arkkitehtuuri sen sallisi.
Kaapisto toimii hyvin myös muissa väreissä ja tiloissa, kuten kuvan kylppärissä.


Nice cabinets from Multiform. I really like the vintage vibes and airiness of it; the look of the kitchen is totally different when the plinth is removed.

kuvat Multiform

Kommentit (2)

  1. Anna / kotiAni

    Ei vitsit on upee keittiö! Koko tila on niin ilmava. Mitenköhän noi on saatu kantaa esim. laatikoston täynnä astioita. Saa olla hyvät seinäkiinnikkeet!

    http://kotiani.blogspot.fi

    • maija

      Eikös olekin! Joo sitä minäkin mietin, täytyy olla kyllä hyvin kiinnitetty seinään, keittiötavarat painavat kuitenkin aika lailla. Onnistuukohan kiinnitys kipsilevyseinään ollenkaan…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *