Blogit
Pihkala

Muistutus Awardseista

Ajattelin vielä vähän muistutella teitä pian lähestyvistä Gloria Blog Awardseista. Lukijoiden suosikki -kategorioissa äänestysaikaa on jäljellä 18.10. asti, joten vielä on muutama päivä aikaa vaikuttaa lopputulokseen. Tänä vuonna esiraati ei ole tehnyt valintaa lukijoiden suosikkiblogiehdokkaista, vaan äänestää voit vapaasti ihan ketä tahansa suosikkiasi niin sisustuksen, tyylin kuin ruokablogienkin saralta. Muista siis käyttää äänesi täällä, äänestäjien kesken arvotaan myös aika kivoja palkintoja!
Tämän kuun Glorian koti ilmestyi eilen, ja siellä minäkin vilahdan ylimmäisen kuvan ja muutaman kommentin kera. Samaisessa jutussa vieraillaan myös muutaman muun bloggarin kotona, ja minun lisäkseni myös Peeta, Jonna ja Stella kertovat omien olkkareidensa jujut.
Ikuistin tämän lehdenlukuhetken meidän portaikosta, jossa tykkään usein istuskella kahvikupin tai jonkun lehden kera, tai välillä ihan muutenkin vaan. Vanhoista ruutuikkunoista on kivat näkymät ulospäin ja usein paikkaan paistaa aurinkokin aika mukavasti. Ehdottomasti yksiä lempipaikkojani kotona.

Kommentit (10)

 1. Anonyymi

  Äänestetty! Ensimmäisen kuvan tunnelma on todella kaunis. Kerrotko samaan syssyyn, mistä tuo matto on löytynyt :)?

  Maija

  • maija

   Kiitos kaima! 🙂 Tuo matto on peräisin mummiltani, luultavasti tehty joskus 50-60-luvulla. Sen kummemmin valmistajasta tai hankintapaikasta ei ole tietoa…

 2. Marjukka/Nuapurissa

  Kuopiosta ääni annettu! 🙂

  • maija

   Jee, kiva juttu! 🙂

 3. Peeta

  Kas kas! Olikin hauska nähdä toi juttu sitten valmiina, kun en yhtään tiennyt millainen siitä tulee 🙂 Hyvässä seurassa selkeesti olen. Terkkuja vaan naapuriolkkarista haha.

  • maija

   Hehe, terkut takaisin! Ja sama juttu, eipä mullakaan ollut mitään aavistusta lopputulemasta, että tosiaan ihan hauska oli nähdä valmis lopputulos. 🙂

 4. Annika

  moikka:) tässä olisi vinkki arvonnasta, josta voi voittaa 2 ihanaa "desing" lamppua!

  http://jtrakennusaputalonmiespalvelut.blogspot.fi

  • maija

   Kiitos vinkistä! 🙂

 5. lisbet e.

  Kiitos muistutuksesta, näiden kuvien jälkeen taidan tietää, ketä äänestän:) Niihin liittyen mulla olisikin kysymys tai jopa postaustoive: millä kalustolla kuvaat? Mulla on uuden kameran hankinta jossain vaiheessa ajankohtaista ja kuulisin mielelläni suosituksia.

  • maija

   Oi, kiitoksia! Voisinkin tehdä tuosta vaikka ihan postauksen lähipäivinä, kun tuota aina välillä kysellään. Mutta täytyy tähän samaan syssyyn sanoa, että ihastelen aina sun kuvia, ne ovat niin upean heleitä ja valoisia. Joten kiinnostaisi myös tietää sun vinkit ja kalustot! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *