Blogit
Pihkala

MUISTOJA | MEMORIES

Terveiset uudesta kodista! Täällä sitä nakutellaan ensimmäistä blogipostausta keittiön pöydän äärellä, liedellä porisee pari pataa ja ruoan tuoksut leviävät ympäri taloa. Kaikki on vielä ihan mullin mallin, mutta ei se haittaa. Muuton jälkeisessä sekasortoisuudessakin on oma viehätyksensä, vaikka ihanahan olisi saada koti siistiksi mahdollisimman pian. Kiirettä ei kuitenkaan ole, kaikelle aikansa.
Instagram-seuraajani tietävätkin jo, että muutimmekin tänne vähän yllättäen; oltiin ajateltu tehdä muutto viikonloppuna, ja eilen töiden jälkeen piti mennä vuokra-asunnolle hiljalleen pakkailemaan – no mitä kittiä, siellähän oli vastassa täysin tyhjä asunto. Mies oli yllätyksenä työpäiväni aikana tyhjännyt koko kämpän ja viimeisiä kimpsuja vietiin juuri, kun ehdin paikalle. Minulle jäi siis vain parhaat palat, eli tavaroiden järkkääminen uudessa kodissa. Aika ihanaa!
Tulin hetki sitten meidän vuokra-asunnolta siivoamasta ja pitipä sen kunniaksi kaivella vielä vähän kuva-arkistojani tämän asunnon tiimoilta. Reilu vuosihan tuolla sitten lopulta vierähti, oma elämänvaiheensa tämäkin, joka nyt on lopullisesti ohitse. Keskustan kerrostaloelämää oli ihan mukava kokeilla hetki, mutta kyllä vain on kiva päästä omaan asuntoon, väljempiin tiloihin, luonnonvaloon ja erilaisiin näkymiin. Nyt nautiskellaan!
Alkava viikonloppu on onneksi minulla pitkä ja vapaa, se täyttyy siis kaikenlaisesta kivasta järjestelystä, tarpeellisten hankintojen teosta ja kodin laitosta. Katsotaan, kuinka ennätän blogin ääreen, kotikuvia tulee heti kun ennätän. Sillä välin kannattaa seurailla somen puolta, Instagramin uusi Stories varsinkin on aika koukuttava – siellä varsinkin voi nämä uudet kotinurkat jo vähän vilahtaakin.
Mukavaa viikonloppua!
We have finally moved! Today I cleaned up our rental flat, along with these photo memories it´s time to say goodbye to that place. We lived there over a year and the apartment served us well – nothing beats the own home though.

Kommentit (12)

 1. Idis & Interiööri

  Onnea uuteen kotiin <3

  • maija

   Kiitos! Ihanaa olla kotona!

 2. Pilviraitti

  Huomasinkin ihanan yllätyksen Instasta. Meillä muutettiin vähän samoin. Oltiin suunniteltu muuttoa viikonlopulle, mutta yksi arki-ilta mies ilmoitti kotiin tullessaan, että nyt olis muuttoauto, että menoksi sitten! 😀 Ihania hetkiä teille uuteen kotiin. On niin kivaa päästä laittamaan tavaroita paikoilleen ja sisustaan ison urakan jälkeen. 🙂

  • maija

   Hih, on nuo miehet kyllä just niin tuollaisia. Kun inspis iskee, niin sitten mennään eikä meinata. 🙂

   Kiitos – on kyllä ollut ihana järkkäillä tavaroita paikalleen ja laittaa kotia kuntoon. Muuton jälkeisessä väliaikaisuudessakin on oma tunnelmansa, mutta on kyllä ihana päästä hiljalleen sisustelemaan paikkoja ihan valmiiksi asti.

 3. Hannele Ruusukummusta

  Onnea teille ahkerille uurastajille♥
  Mites nukuit ekan yön uudessa kodissa….maltoitko/ehditkö lainkaan nukkua.

  • maija

   Kiitos! Noo, vähän huonosti tuli nukuttua. Ei maltettu mennä nukkumaan, vaan järkkäiltiin kamoja kolmeen asti yöllä. Sitten ei meinannut ihan heti unikaan tulla uudessa makkarissa. Aamulla sitten remppaporukka tuli pesemään naapuritalon kattoa seitsemän aikaan aamulla, naurettiinkin että eihän me remonttia pakoon päästy vieläkään. Seuraavana aamu(yönä) lintu oli puolestaan eksynyt vielä verkottomaan tuuletuskanavaan ja koputteli siellä meidät hereille. :))

 4. //Terhi

  Aika täydellistä, muutto tehtynä! Onnea uuteen kotiin.

  • maija

   No on kyllä huippua! Kiitos!

 5. Aino

  Onnea uuteen kotiin!

  • maija

   Kiitos, Aino!

 6. Anonyymi

  Onnea uuteen kotiin! Tuo vuokra-asunnon sohva on niin ihana <3

  • maija

   Kiitos! 🙂 Sohva oli kyllä herkullinen, sinne se jäi meidän muuttaessa pois. Täytyykin kysellä omistajalta, mitä sohvalle kuuluu nykyään, menikö se myyntiin asunnon mukana…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *