Blogit
Pihkala

MONDAY MORNING

Arkiaamut eivät ole lempiasioitani, mutta nyt valon pikkuhiljaa lisääntyessä aamuheräämisetkin ovat taas vähän helpottuneet. Tämä maanantai alkoi keskimääräistä rauhallisemmin, vähän myöhäisemmän töihinlähdön myötä ennätti istua hetkeksi alas ja kahvitella rauhassa. Mukavan pehmeä lasku uudelle viikolle.
Olen innostunut nyt vähän terveellisemmästä elämäntavoista, ottanut joogan päivittäiseksi tavaksi ja ainakin arkisin koittanut syödä vähän paremmin ja terveellisemmin. Ihan kokonaan en toki ole herkkuja jättänyt, hiukan kuitenkin harventanut ja jättänyt herkutteluhetket mieluiten viikonlopulle. Aamuni starttaa arkisin usein puurolla, viime aikoina olen hakenut tähän rutiiniin vähän vaihtelua erilaisilla tuorepuuroilla. Tämän hetken suosikissa sekoittelen hiutaleisiin raastettua omenaa, rahkaa ja hunajaa, mutta ihan täydellistä komboa ja koostumusta ei ole vielä löytynyt. Osaisitteko te vinkata hyvistä yhdistelmistä?
Hieman täytyy myös näiden kuvien myötä palata edellisen postauksen kasviaiheeseen. Olen aika ihastunut tuohon lahjaksi saamaani Saint Pauliaan, ei todellakaan mikään trendikukka, mutta ehkä juuri siksi niin freesi. Tämä perinteinen kukka ei näytä ollenkaan hassummalta modernissa ympäristössä, sinivioletti sävy ja upean tummat lehdet ovat oikeastaan aika ovelat. Ehkäpä annan mummokukillekin tästä lähtien uuden mahdollisuuden.
Monday morning at home.

Kommentit (4)

 1. Anonyymi

  Paavalinkukkasi on suloinen. Vierastan ajatusta trendikasveista. Jokainen kukka, joka tuo iloa, on paikkansa ansainnut. Sinulla on kaunis koti, johon paavalinkukka sopii erinomaisesti. Terv. Kukkaistyttö

  • maija

   Kiitos! 🙂 Minunkin mielestä trendikukka on ajatuksena vähän hassu. Pääasiahan kasvissa on minustakin, että omistajansa mielestä kaunis ja iloa tuova, oli lajike sitten mikä tahansa. Hauskasti kuitenkin sisustustrendit näkyvät kasveissakin, hetki sitten koteihin ilmestyi paljon peikonlehtiä ja oliivipuita, nyt aletaan kääntyä kaktusten suuntaan.

 2. Nina

  Saint Paulia näyttää tosi kivalta! Ehkä aloitat uuden trendin 😉 Joskus on vaan niin, että pitää break the rules! 🙂 Hauskaa loppuviikkoa!

  • maija

   Heh, joo mistäs sitä tietää. 😉 Joskus on kyllä virkistävää ihan näin pienessäkin mittakaavassa kokeilla jotain tavanomaisesta poikkeavaa, ehkäpä siis ostan näitä vastaavia mummokukkia vielä toisenkin kerran!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *