Blogit
Pihkala

Minä tänään

 
Meinasin jo otsikoida tämän postauksen Päivän asuksi, mutta se nyt olisi ollut jo ihan ennenkuulumatonta tässä blogissa. Töissä ja kotona on ollut viime päivinä kaikenlaista jännää kuvaushässäkkää, ja siitä syystä minäkin olen joutunut päässyt kameran eteen vähän tavallista enemmän. Innostuin taltioimaan muutamia yksityiskohtia päivän asusta ja ne päätyivät tällä kertaa ihan tänne blogiinkin asti. Tässäpä siis muutamia palasia tämän päivän kamppeista.
 
Olen aika tylsä pukeutuja, sillä viihdyn parhaiten ihan simppeleissä asuissa. Talvisin villapaidoissa ja kesäisin perusteeppareissa. En ole muutenkaan mikään puunaaja, vietän peilin edessä vain sen pakollisen ajan. Itseäni aika hyvin kuvaava juttu tapahtui viime viikolla, kun unohdin aamulla laittaa ripsiväriä ja tulin muina naisina töihin pelkät kajalit silmissä. Ei sitä kaikkea aina muista. Anne tiesi valistaa minua, että trendsetterit maailmalla ovat nyt innostuneet juurikin ripsivärittömyydestä, ja värittömät ripset muuten meikatuissa silmissä on nyt Se Juttu. Minä olin siis ollut trendin aallonharjalla hajamielisyyksissäni. Jep jep.
 
Niin kuin sisustuksessakin, pukeutumisessa minua viehättää eniten luonnonmateriaalit ja neutraalit sävyt; harmaat, luonnonvalkoiset, khakit ja denimit, mustaa toki unohtamatta. Neutraaleja asuja saatan maustaa kirkkaammalla huulipunalla, kynsilakalla tai koruilla – jos vain muistan. Vähän samoin kuin kotonakin siis, neutraalia pohjaa ja ehkä muutama jännempi esine tai väri. Rentoa ja huoletonta kuitenkin. Onko teillä sama juttu, kulkeeko sisustus- ja pukeutumistyyli vähän käsi kädessä?
 
Ajattelin, että mikäli kiinnostusta löytyy, voisin jatkossa sisustusaiheiden lisäksi silloin tällöin postailla vähän enemmän tätä lifestylepuoltakin ja ehkä kertoa itsestänikin ihan pikkuisen enemmän. Minusta ainakin on mukavampi lukea sellaisia blogeja, joilla on ”kasvot”.  Olisiko vaikkapa päivä minun kanssa -tyyliselle postaukselle kiinnostusta?
 
Välillä on hyvä päästä pois siltä mukavuusalueelta ja kokeilla jotain uuttakin, eikös vaan.

Kommentit (12)

 1. Anne Malia

  Jee, tää oli niin kiva. Kiitos linkityksestä! Niin ja hei, et oo nyt listannut kenen kamppeissa kuljet 🙂

  • maija

   Ai niin juu, voi jestas sentään. Tällaiset postaukset vaatii näköjään vähän totuttelua 😀

 2. Tarumarja

  Kiinnostaa kylä kovasti tuollaisetkin postaukset! Ihanat nuo Trampakset tuossakin värissä.

  • maija

   Kiva kuulla, että kiinnostusta tämän tyyppisiinkin postauksiin löytyy! Ja joo, Trampakset ovat kyllä kivat, ja niin mukavat!

 3. Villis

  Kuulostaa mukavalta vaihtelulta, toki blogisi on ollut hyvä näinkin!

  • maija

   No kiva kuulla! Pääpaino tulee kuitenkin jatkossakin olemaan ihan ehdottomasti sisustuksessa, se on kuitenkin se omin juttu. Välillä satunnaisesti on kiva fiilistellä ehkä jotain muutakin, yksityiskohtia tai kauniita juttuja, mutta katsotaan nyt. 🙂

 4. Anonyymi

  Mun lapsuuden kengät. Ihanatihanat. Saako niitä taas? Nyt kyllä iski jonnekin syvälle nostalgiaosioon.
  Viimeksi täältä pikkukaupungista kun olin Tampereella käymässä, näkyi katukuvassa ja kaupoissa Palladiumeja, nuoruuteni tennareita. Olin siitäkin ihan fiiliksissä 🙂 Mutta ala-astetossut..Onkohan mun hankittava uudestaan samat?

  Pukeutumistyylisi näyttää kivalta. Tykkään itsekin eniten juuri simppeliydestä. Jätetään monimutkaisuus muille.

  • maija

   Saa saa, Koodissa on Karhuja tälläkin hetkellä kahdessa mallissa ja useassa värissä. Ovat kyllä aivan ihanat! Nyt jotenkin tuntuu olevan kaikenlaisia retromalleja ja nostalgiajuttuja aika vahvastikin esillä, ihan aiheesta riippumatta. 🙂

   Ja kiitos, tuo oli hyvin sanottu, monimutkaisuus niille ketkä siitä tykkäävät 🙂

 5. Anonyymi

  Huomaa miten hyvin huulipuna viimeistelee simppelin kokonaisuuden. Sitä en kyllä itse osaa yhtään käyttää.

  • maija

   Huulipuna on kyllä aika kiva piristäjä muuten yksinkertaisissa (tai tylsissä) asuissa. Minäkään en osannut ennen käyttää yhtään huulipunaa, mutta tässä hiljalleen sen käyttö on muuttunut luontevammaksi, ja enää se ei ole kummoinenkaan juttu. 🙂 Aloittaa vaan vaikka niistä neutraalimmista sävyistä ja etsii niitä itselle sopivia sävyjä 🙂

 6. Satsuma

  KUOLEN miten ihanat Karhut oot löytänyt <3 <3 <3

  • maija

   heeh, nuo karhut on kyllä aika kivat! ja ihan supermukavat jalassa! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *