Blogit
Pihkala

Meidän tauluja

Kirjoittelin juuri Asumista -blogiin postausta tauluista ja eksyin mitä ihanampien taulusommitelmien pariin. Ihastelen aina sisustuskuvissa rentoja tauluasetelmia, jotka kruunaavat koko tilan huolettoman harkituilla asetteluillaan. Tässäpä meidän vastine, osa ruokailutilan tauluista. Tykkään kyllä tuosta epäsymmetrisestä taulurykelmästä, mutta haluaisin uudistaa sitä jotenkin, joko itse tauluja tai niiden ryhmittelyä. Nyt nuo mustat kehykset tuntuvat vähän raskailta, ja sommitelmakin on pysynyt samana jo ties kuinka kauan.
Täytyykin ottaa tuo tauluseinä projektiksi lähiaikoina. Jospa tulevalla Pariisin reissulla saisi napattua kivoja kuvia kehysten väliin, ja ilmettä piristettyä sillä tavoin. Me suunnataan ranskanmaalle jo reilun viikon päästä, ihan huippua päästä näkemään eiffelit, riemukaaret sun muut kuuluisat maamerkit. Melkein yhtä paljon odotan kuitenkin kaupungin tunnelmallisia kortteleita, viihtyisiä pikku kahviloita ja kauniita puistoja – sekä tietty shoppailua. Vinkkejä kivoista ravintoloista, kahviloista, kaupoista ja muista Pariisin must-paikoista otetaankin nyt enemmän kuin mielellään vastaan!

Kommentit (4)

 1. Anonyymi

  Pariisin parhainta antia on ehdottomasti koko Marais sekä inspiroiva Merci. Suosittelen myös Mercin kahvilaa. Ihanaa reissua!
  Kati

  • maija

   Kiitos vinkeistä! Täytyykin tsekata tuo Merci, kuulostaa lupaavalta.

 2. MS Ordinary

  Miun silmään tuo teidän taulukollaasi näyttää hyvältä 🙂

  • maija

   No juu, onhan se ihan kiva, mutta silmä väsyy välillä pitkään esillä olleisiin juttuihin. Vaihtelu virkistää 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *