MATERIALS

Täällä on alettu jo hiukan pyörittelemään uuden kodin sisämateriaalivalintoja. Nyt vuorossa on kellari, joka saa pintaa ylleen todennäköisesti ensimmäisenä, ja jossa materiaalit määrittelevät osittain myös joitakin rakennusteknisiä ratkaisuja. Toteutuspuolessa on vielä muutamia kysymysmerkkejä, mutta kuvien mukaisilla fiiliksillä mennään. Olen niin innoissani, on tämä suunnittelu vaan niin kivaa!
Suunnittelun myötä laitoin myös ensimmäisen sisälle tulevan näkyvän asian tilaukseen. Hanakulmien asennusta varten tarvittiin jo tarkka tieto suihkuista ja niiden seinäasennusosista, niinpä asia on jo hoidossa ja suihkut matkalla meille päin. Vaikka suihkujen näkyviä osia ei asenneta vielä kuukausiin, olen aika innoissani siitä, että edes jokin asia alkaa vihdoin konkretisoitua. Eräänlainen etappi tämäkin.

Choosing materials and colors to the basement. The look of the space will be simple and modern, light basis with some warming elements.

Kommentit (9)
 1. HuopaPalloMatto
  19.9.2015, 14:55

  Suunnittelu on parasta! Kauniita värejä suunnitelmassa, jännä nähdä sitten lopputulos. 🙂

  1. Suunnittelu on tosiaan niin kivaa, ja toki toteutusvaihe myös, kun omat suunnitelman alkavat konkretisoitua. Nyt ensin pitää kuitenkin painaa vielä pitkät päivät workkia 🙂

 2. Vilja @ muotoseikka
  19.9.2015, 15:00

  Kauniita, seesteisiä sävyjä ja materiaaleja. Tuosta alkaa se hauska osuus 🙂

  1. No niinpä, suunnittelu on kyllä ehdottomasti remppaamisen parhaita puolia! Tuollaista aika simppeliä ja vaaleaa linjaa tuonne on suunnitteilla, tästä tilasta tulee ehdottomasti se modernein osuus meillä… Värejä sitten vähän enemmän yläkertaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *