Blogit
Pihkala

Marant mania

Hiphei, Isabel Marant pour H&M -mallisto tuli vihdoin myyntiin tänään, ja  minäkin suuntasin askeleeni Hennesiin Marantit mielessäni. Tämä yhteistyömallisto oli minusta kivoin pitkään aikaan, täynnä helppoja ja simppeleitä käyttövaatteita ja laadukkaita materiaaleja. Minulle olisi kelvannut miltei kaikki malliston vaatteet!
 
Täällä Turussa ei ryysiksestä ollut tietoakaan, tosin alkuiltapäivästä ei vaatteitakaan ollut enää kovin kummoisesti jäljellä. Kotiin lähti muutama jäljellä ollut peruspaita sekä smokkitakki, jonka viimeisen kappaleen sain onnekkaasti mallinuken yltä. Muutamia lemppareitani ei ollut edes toimitettu Turun liikkeeseen, ja esimerkiksi miesten mallistoa ei ollut lainkaan saatavilla täällä päin. Noh, säästyipä suuremmalta tuhlaukselta.
 
Teittekös te ostoksia Marantin mallistosta?

Kommentit (4)

 1. Mikko

  Mä jäin tosissaan kaipailemaan sitä miesten mallistoa, ihmetys oli aamulla suuri kun sitä ei ollutkaan myynnissä Turussa. Sain netistä sitten onneksi pari suosikkia, tosin kokojen kanssa oli vähän arpomista. Katsotaan mitä sieltä tulee. 🙂

  • maija

   Joo, aika jännä että valikoima oli noinkin supistettu! Ehkä olivat ottaneet opiksi edellisistä vuosista, kun edellisten mallistojen tuotteita pyöri liikkeissä vielä puolen vuoden jälkeenkin… Hyvä, että netti sentään pelasi 🙂

 2. Marjaana

  Yritin ostaa muutamia lemppareita netin kautta mutta jäin ilman, sivusto oli täysin tukossa. 🙁 Harmittaa, sillä minäkin olisin voinut huolia melkein kaiken tästä mallistosta!

  • maija

   No höh. Netistä nämä taitavat hujahtaa aina ihan älyttömän nopeaan. :/ Kannattaa pitää sivuja silmällä kuitenkin, jospa vielä joitakin juttuja ilmaantuisi takaisin myyntiin asiakaspalautusten myötä!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *