Maanantain ihanat

Se olisi taas maanantai ja uusi viikko aluillaan. Viikonloppu vierähti kaikenlaisen tekemisen merkeissä, eipä ole taas hetkeen tullut naurettua ja hassuteltua yhtä paljon. Ystävien, vapaa-ajan ja rennon yhdessäolon merkitystä ei voi kyllä koskaan korostaa liiaksi; viikonloppukin tuntuu ihan eri lailla viikonlopulta, kun sille on järjestetty kivaa, rentoa tekemistä ja ystävien kanssa oleilua. Tämän pohjalta on taas mukava aloittaa uusi arkiviikko, varsinkin kun saimme startata sen niin upealla ilmalla kuin tänään. Kyllä aurinko tekee vain ihmeitä niin mielelle kuin energiatasollekin!

Tätä maanantaipäivää piristi Pasadenan Janeten Koodiin kiikuttamat unikot. Nyt niitä vihdoin saa, täytyy mennä hamstraamaan muutamia kotiinkin. Aivan ihania nuo nupullaan olevat ja toisaalta myös täyteen kukkaan puhjenneet yksilöt, kauden lempikukkani on ehdottomasti tässä.

Tänään ihastelin myös jälleen kerran tuota Flosin IC-kattovalaisinta, se on vain niin ihana. Valaisin näyttää aina vähän erilaiselta eri kulmista katsottuna, ja sopii mielestäni monenlaiseen tyyliin ja tilaan. Viileät metallinsävyt ovat jo trendikartalla syrjäyttäneet messingin, mutta minusta tämä valaisin näyttää erityisen kivalta juuri tässä messingin sävyssä. Pyörestä lasikuvusta lähtee kaunis ja tasainen valo, joka mahdollistaa monenlaiset käyttökohteet. Itse voisin ottaa tämän mielihyvin joko ruokapöydän päälle tai makuuhuoneeseen, sopisi tosi hyvin molempiin tarkoituksiin.

Lämpimät metallin sävyt viehättävät myös tässä viime aikojen lempikorussani, jonka oikeastaan olen pihistänyt Annen koruvarannoista. Ohut kultainen ketju ja yksinkertainen pyöreä riipus ovat tarpeeksi simppeli yhdistelmä moneen asuun. Tällaiset ohuet ja yksinkertaiset kaulakorut innostavat muutenkin erityisen paljon juuri nyt, ne tuovat asuun mukavaa pientä ekstraa. Varsinaisesti en ole mikään koruihminen, mutta kunhan ne pysyvät tarpeeksi moderneina ja yksinkertaisina, ovat ne oikeastaan tosi mieluisia. Yksinkertaiset sormukset, ohuet ketjut ja toisaalta isot näyttävät korvikset ovat ihania ja tuovat mukavan säväyksen muuten yksinkertaiseen pukeutumistyyliin – näitä voisin hamstrata itselleni vaikka kuinka paljon.

Tänään töistä kotiin lähtiessäni pistin myös merkille sen, ettei enää ollut ihan sysipimeää – aika huikea juttu tämäkin. Päivä pitenee viikossa jo kolmella vartilla, ajatelkaas kuinka paljon se tekeekään. Kevät on jo kulman takana – ihan vielä ei viitsi aloittaa kevätfiilistelyä, mutta hetken päästä maaliskuussa sekin on jo sallittua. Kohti lämpimää mennään ja vauhdilla.

Ihanaa kevättalven viikkoa!


Some favourites of this day: poppies (I finally managed to find them), Flos IC suspension lamp, thin delicate necklaces and bright spring light. Have a happy week!

Kommentit (6)
 1. Hei, Maija
  Tuo sinun korusi on aivan ihana!
  Minkähän koruvalmistajan luomus se on, onkohan vielä myynnissä?
  Aurinkoista kevättalvea täältä Jyväskylästä valkeiden hankien keskeltä :o)

  1. Korusta kyselisin minäkin! Ihana on myös tuo musta paita sekä neule, mistähän ne mahtavat olla? Jotenkin hirmu hankalaa ollut löytää hyvänmallisia ja laadukkaita v-aukkoisia t-paitoja mustana! Aurinkoista tiistaita! 🙂

   1. Kurkkaapa vastaukseni edelliselle koruun liittyen. 🙂 Hyvänmallisten ja laadukkaiden paitojen löytäminen on kyllä turkasen vaikeaa, mikähän siinäkin mahtaa olla… Tämä paita on COSilta ja aika lähelle sitä mitä etsin, jämäkkää kangasta, sopiva v-aukko ja kiva suora malli, koko vain olisi saanut olla vielä yhden numeron pienempi. Neuletakki on Acnen Raya.

    Kivaa viikkoa sinne! 🙂

  2. Heippa, tuo riipusosa on Glitteristä ja ketju aito vanha kultaketju. En tiedä onko ihan samaa mallia enää myynnissä, mutta vastaavia voi varmaankin bongata vielä jostakin. Aito kultaketju tuo mukavasti tuollaiseen edullisempaankin riipukseen vähän viimeistellympää ilmettä.

 2. Moi!
  Onko tuo teidän FLOS IC S1 eli pienempi se koko? Minkälainen lamppu mahtaa teillä olla sisällä? Riittäisikö pieni koko 6 hengen ruokapöydän päälle, riittävän valoisa?
  -Saara

  1. Hei! Tuo on tosiaan S1 eli pienempi koko. Tämä on työpaikkani myymälästä otettu, lamppu ei siis ole kotoani. 🙂 Valitsisin koon lähinnä sen tulevan paikan mukaan, sillä lampuissa on jonkin verran kokoeroa. Tuohon saa laitettua esim. 10 W ledin, joten valaistustehon uskoisin kyllä riittävän. Toki valaisin valaisee kauttaaltaan ympäristöä, eikä valo ohjaudu pelkästään pöytäpintaan, tämä rokottaa aina vähän pöydälle saatavaa valaistustehoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *