LUMIMARJA

Eilen meni raksalla sen verran myöhään, että sunnuntain perinteiset remonttikuulumiset jäivät vallan postaamatta. Kirjoittelen näistä paremmin illalla, nyt tähän väliin kuitenkin pari tunnelmaräpsyä teemalla pihalta pöydälle.
Olen löytänyt uuden kasvisuosikin, se on lumimarja. Pensasta kasvaa vähän siellä täällä meidän pihan laitamilla, mutta ne runsaimmat ja kauniimmat kasvustot löytyvät kuitenkin naapurin puolelta. Ihastelen usein aidan takaa reheviä pensaita, jotka ovat tähän vuodenaikaan ihan täynnä valkoisia, pyöreitä marjoja. Ne hohtavat tosi kauniisti tummanvihreää lehdistöä vasten. Tuota haluan ehdottomasti meidänkin puolelle lisää, sopisi hyvin vaikka etupihalle puuaidan vierustalle.

Nappasin meidän puolen kitukasvuisista pensaista pienen oksan maljakkoonkin, kauniit pyöreät marjat käyvät kuin kukasta. Toimii niin sisällä kuin ulkonakin!
A beautiful branch from garden to vase. 
Kommentit (10)
  1. Kauniita mutta voi miten myrkyllisiä, älä hypistele sormissas! mami

    1. No höh, ehkä pensas täytyy vain sitten jättää kasvamaan tuonne pihan perimmäiseen nurkkaan.

  2. Vanha Jäärä
    28.9.2015, 08:04

    Lumimarja oli mun suosikki lapsena. Marjoista kuuluu hauska POKS kun niitä liiskaa jalan alla kalliota tai asfalttia vasten. Mutta kuten edellinen kommentaattori sanoikin, myrkyllisiä ovat, joten vanhempani eivät oikein tykänneet mun poksautteluharrastuksesta 😉

    1. Heh, uskon. 😉 Kauniita nuo marjat kyllä ovat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *