Blogit
Pihkala

LOVELY LIFE

kuvat Lovely Life
Monelle teistä ruotsalainen Lovely Life -sivusto on varmaankin jo tuttu. Sivusto tarjoaa kaikenlaista sisustus- ja lifestyleinspiraatiota mm. diy-ideoiden, kaupunkivinkkien ja inspiraatiokuvien muodossa, ja löytyypä sivuston alta muutama eri blogikin. Sivuston perustajana häärii stylisti Johanna Bradford, yksi pitkäaikaisista lempibloggaajistani ja suositun Tant Johanna -blogin pitäjä.
Minä olen tykästynyt erityisesti sivuston home visits -osioon, jossa vieraillaan erilaisissa inspiroivissa kodeissa. Pidän etenkin osion kuvaustyylistä, joka poikkeaa ehkä hiukan perinteisestä sisustuskuvauksesta. Kuvakulmat ja asetelmat – itse kodeista puhumattakaan – eivät ole niin tarkkaan viilattuja, vaan rentous ja elämänmakuisuus paistavat kuvista läpi. Kuvista näkee, että kotona on hyvä fiilis. Tällaisia vähän aidomman oloisia kuvia katselisi mieluusti muuallakin, aina ei jaksaisi katsoa pelkkiä tiukkoja rajauksia ja asettelemalla aseteltuja kuvia.
Nämä kuvat ovat  Jacquelinen ja Jacobin kodista, joka on hersyvä sekoitus modernia ja runsasta, vähän boheemia meininkiä. Viihtyisältä näyttää, ja niitä kuuluisia asumisen jälkiäkin on sopivasti esillä. Vaihteeksi oikein kaunista ja virkistävää.
Have you already got familiar with Lovely Life, a site full of inspiration and beautiful photos? I particularly like their Home visits -section in which they publish nice, relaxed shots of different homes. I really like their style to shoot casual displays and loose cropped photos, the homes seems much more cozier and lively than those strictly cropped magazine homes that we usually see everywhere.

Kommentit (12)

 1. Mariela R.

  Thanks for sharing this!

  • maija

   You´re welcome, that´s a nice site indeed. 🙂

 2. Anne

  Kiitos vinkeistä – kylläpä oli silmäniloa. Miten toiset osaakaan ? :)..ei tyyli ihan voi olla makuasia – vai onko 😉 ehkä.

  • maija

   Tjaa, pistitpä pahan. 🙂 Minä olen vähän sitä mieltä, että tyyli ei ole ihan pelkkä makuasia. Tai itse ainakin ihastelen kaikentyylisiä koteja, modernien lisäksi romanttisia ja boheemeitakin, jotka on sisustutettu ns. "hyvällä maulla". Miten määritellään hyvä maku, siinäpä taas sitten ihan toinen kysymys…;)

 3. Enne

  Tutustumisen arvoinen sivusto, kiitokset vinkistä!

  • maija

   Eipä kestä, tuo on kyllä ilman muuta tutustumisen arvoinen sivusto. Paljon kaikkea kaunista ja inspiroivaa. 🙂

 4. Anonyymi

  Aivan ihastuttava koti!

  /sanna

  • maija

   No eikös olekin! Asuisin. 😉

 5. Silja Maaria

  Kiitos kivasta vinkistä! 🙂

  • maija

   Olepa hyvä vaan, kiva jos vinkistä oli iloa!

 6. Saija

  Ah, tuo on kyllä ihana koti! Sopivasti sekä väriä, että rauhallisempaa tunnelmaa vaikkapa keittiössä. Inspiroiva sivusto!

  • maija

   Eikö, aika täydellinen kombo kaiken kaikkiaan. Itse kaipaisin ehkä hitusen pelkistetympää menoa omaan kotiini, mutta onhan nuo värit ja tuo tietynlainen runsaus aika herkullista katsella.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *