Blogit
Pihkala

LOMA-AAMUNA

Huomenta ja terveiset kesälomalta! Tämä ensimmäinen loma-aamuni ei (valitettavasti) sisältänyt tällä kertaa pitkiä lokoisia unia, vaan nousin ylös jo hyvissä ajoin ja kipaisin läheiseen leipomoon hakemaan muutaman uunituoreen sämpylän ja croissantin. Tätä täytyy tehdä useamminkin, onko mikään parempaa kuin vastikään uunista tullut, vielä vähän lämpöinen sämpylä. Pikaiset aamukahvit tuli hörpittyä kuvien maisemissa ja nyt onkin aika suunnata jo talolle päin hommiin.
Varsinaista blogilomaa en aio pitää, mutta saattaa olla, että blogi päivittyy hieman verkkaisemmin nyt loma-aikaan. Raksalla saa painaa nyt pitkää päivää, jotta hommat saadaan etenemään toivotunlaisesti. Aikamoista edistystä siellä onkin jo tapahtunut ja saattaa olla, että pääsen jo tällä viikolla pohjamaalaushommiinkin. Näistä juttua tulossa toki sitten vähän myöhemmin.
Kivaa päivää teille!

Kommentit (6)

 1. Irmastiina Ruusukummusta

  Hyvää lomaa..:)

  • maija

   Kiitos!

 2. Anonyymi

  Leppoisan työteliästä uurastuslomaa virpoo sulle vitsanpitelijä!

  • maija

   Kiitos! Leppoisen työteliäs kuulostaa sopivalta yhdistelmältä 🙂

 3. Jaana K

  Näyttää täydelliselle loma-aamulle!

  • maija

   Olisi ollutkin, ellei kello olisi ollut niin turkasen vähän (loma-aamuksi siis)… Tuosta silmät sikkurassa raksalle, ei ihan niin pehmeä loman aloitus kuin oli toiveissa. 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *