Blogit
Pihkala

LOMA-AAMUN HERKUT

Meillä vapaapäivien aamupala tahtoo lipsahtaa usein sohvan ääreen hörpittäväksi, mutta tänään katoin vaihteeksi aamuisen aterian oikein ruokapöydälle. Normaalisti olen aika tylsä aamupalojen suhteen, yleensä syön joko kaurapuuroa tai leipää, mutta aina silloin tällöin on kiva syödä pikkuisen herkullisemmin. Erityiset päivät ovatkin mukavia aloittaa pitkällä aamiaisella ja jollain ihanan epäterveellisellä ruoalla, herkullisen aamupalan ääressä viikonloppu- tai lomafiilis nousee kattoon jo heti aamusta.
Tänään mentiin simppelin kaavan mukaan, aamiaispöydässä nautittiin croisantteja, hedelmiä, tuoremehua ja kreikkalaista jogurttia. Kaupunkipyrähdyksellä mukaan tarttui pari H&M:n uutta marmorikuvioitua lautasta, olivat oikein passelit aamiaistarjoiluille. Raikkaat ruutuservetit ovat peräisin samasta puljusta, kivaa piristystä kattaukseen muutamalla eurolla.

This is what we ate for breakfast in this morning. Usually I just grab a toast or make some oat meal for breakfast, but every now and then it´s nice to have something special. We started our second day of summer vacation with some croissants, fruits and greek yoghurt served on these lovely new marble-like plates from H&M.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *