Blogit
Pihkala

LOKAKUUN LISTA

Lokakuulle lompsahti. Syksy on tähän mennessä ollut lähes poikkeuksetta aurinkoinen ja kaunis, ja toivottavasti sama tahti jatkuu edelleen. Lokakuu ei koskaan ole ollut niitä omia lempikuitani, mutta tänä vuonna koitan ajatella asiaa vähän eri kantilta. Tilaan kirpeitä ilmoja, upeaa ruskaa ja aurinkoa tällekin kuulle, niiden avulla tästä kuusta selvinnee oikein mainiosti.
Listoilla jatketaan, listaihmisiä kun ollaan. Lokakuun selviytymislistalleni kuuluvat:
Tuoksukynttilät. Kynttilä palamaan ja viltin alle, ihan parasta syksynviettoa. Viereen hyvä kirja tai lehti, eikä haittaa vaikka taivaalta vihmoisi mitä.


Kirpeät ilmat. Lokakuun alkajaisiksi maassa oli kaunis kuura, joka viipyili varjoisilla paikoilla vielä pitkään auringon jo noustua. Usva leijaili Aurajoen yllä ja ilma oli kirkas ja kuulas, kunpa olisi ollut muutama minuutti enemmän aikaa ikuistaa tunnelma kuvaksi.
Teehetket. Näin syksyn tullen olen taas kunnostautunut teenjuonnissa ja jättänyt kahvin vähän vähemmälle. Tämän hetken lempparini on kamomillatee, jasmiini tulee kovana kakkosena. Hakusessa olisi vielä hyvä teepannu, haluaisin jonkun kauniin mutta kätevän, mieluiten suoraan liedelle laitettavan. Vähän krouvimpi valurautainenkin voisi olla kiva.
Nukkuminen. Nyt saa hyvällä omallatunnolla kaivautua peittojen alle jo aikaisin, ja vapaapäivinä loikoa siellä vaikka vähän pidempäänkin. Ah ihanuutta.
Miten te selviydytte syksystä?
How to cope with this October.
Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *