Blogit
Pihkala

LAUANTAISAUNA

Mukavaa lauantaita! Tulimme juuri räntäsateiselta raksalta kotiin ja voi pojat, miten ylläolevat tunnelmat tekisivät nyt terää. Oli pakko oikein kaivaa esille muutamia kuvia vanhasta pihasaunastamme ja fiilistellä hetki sen tunnelmaa. Hassua kyllä, en yhtään kaipaa vanhaa kotiamme, mutta tällaisenä märkänä marraskuun iltana pihasaunan lämpöiset löylyt eivät olisi yhtään pahitteeksi.

Onneksi olin sentään sen verran kaukonäköinen, että
satuin varaamaan saunavuoron täksi illaksi. Nyt seuraavaksi hipsimmekin
testaamaan taloyhtiön saunaa, puitteet nyt ovat vähän toisenlaiset näihin kuviin verrattuna, mutta eiköhän sekin asiansa aja. Siispä toivottelenkin nyt oikein rentouttavaa
iltaa – kuuluipa siihen sitten sauna tai ei.

Saturday and sauna, such a perfect match.

Kommentit (14)

 1. tunne tilat

  Aivan ihana tunnelma noissa saunakuvissa 🙂

  • maija

   Tuolla oli kyllä ihan ainutlaatuinen tunnelma, sitä pikkuisen toisinaan ikävöi. Tosin tuolla asuessa taas joskus kaipaili sähkösaunan helppoutta. 🙂 Molempi parempi kai…

 2. Minna / Kotona ja kaukomailla

  Ihania kuvia. 🙂

  • maija

   Kiitos Minna! 🙂

 3. Anonyymi

  Kylläpä näyttää kauniilta ja tunnelmalliselta! Upeat nuo saunan tekstiilit. 🙂 <3 -N-

  • maija

   Kiitos, olihan tuo aika tunnelmallinen paikka, vaikka toki vanhan saunan tapaan aika askeettinenkin. Saunominen oli kuitenkin aina mukava irtiotto, vähän kuin olisi mökille lähtenyt.

   Tekstiilit ovat Lapuan Kankureilta, aika ihanat minustakin!

 4. Irmastiina Ruusukummusta

  Oli tuo vanha saunanne kyllä kaunis, mutta kohta pääsette uuteen saunaanne…:)

  • maija

   No niinpä, ihan ei kyllä taideta vielä joulusaunaan päästä. :)) Sähkösaunan helppoutta osaa kyllä arvostaa tuon pihasaunan jälkeen, vaikka tuo vanha pesikin tunnelmallaan sähkösaunat mennen tullen.

 5. Anu/ timanttiablogi

  Ihana tunnelma välittyi kuvista!

  • maija

   Kiitos! Vanhoja kuviahan nämä jo ovat ja osa jo kertaalleen täällä blogissakin julkaisu, mutta räntäsateisen päivän päätteeksi teki mieli fiilistellä vielä vähän näitä tunnelmia… 🙂

 6. Sukhimatot

  On kyllä ihanan tunnelmallisia kuvia. <3 Saunominenhan kuuluu kesään, mutta kyllä se tosiaan tekee hyvää juuri raakana marraskuun iltana.

  • maija

   Kiitoksia! Jotenkin minä tykkään saunomisesta ehkä vielä enemmänkin talvella. Kun ulkona on kylmää ja ankeaa, tuntuu saunan lämpö aika ihanalta. Vaikka toki kesään ja mökkeilyynkin se sopii loistavasti…

 7. Minna

  Kyllä saunominen vaan on ihanaa! Asun paritalossa ja minulla ei ole omaa saunaa, mutta onneksi minulla on mukava naapuri, joka pyytää minut saunaan ainakin kerran viikossa.

  • maija

   Onpa sinulla harvinaisen mukava naapuri, eihän tuossa omaa saunaa enää mihinkään tarvitsekaan. 🙂 Saunominen on kyllä niin rentouttavaa puuhaa!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *