LAUANTAIPALOJA

Tässäpä muutamia tunnelmakuvia tältä päivältä. Oli taas ihanan aurinkoinen päivä, sai kulkea takki auki ja arskat päässä. Viikonlopun kukkaostoksilla tarttui syreeni itselle ja laventeliruukku tuliaisiksi, jälkimmäisestä lähti aika huumaava tuoksu, melkein kuin kesä. Ehkä haen vielä itsellekin samanmoisen ikkunalaudalle… 

Olen hamstrannut viime aikoina sitruunoita ja yrittänyt ottaa tavaksi sitruunaveden juomisen aamuisin. Jos kaikki hyvinvointi- ja terveysbloggaajat hehkuttavat tapaa, ei veden juomisen vaikutukset voi olla tuulesta temmatut. Tai näin ainakin voisi kuvitella. 

Keittiön rosmariinikin on villiintynyt valosta ja lähtenyt kasvamaan oikein urakalla – tällaista ei ole ennen meidän yrteille käynyt. Näköjään yrttien laaduilla on ihan huikea ero, tämä on istutettu kunnon ruukkuun ja kasvu on sen mukaista.
Muuten kotona pitäisi suorittaa suursiivous – kiireisen ajan takuuvarma merkki on se, kun paikat on ihan hujan hajan. Täytyisi nipistää ajasta hetki ja hoitaa homma kuntoon, siistissä kodissa on niin paljon mukavampi olla. Itsellä stressitaso laskee jo siitä, kun ympärillä on siistiä, roina ja sekasotku aina jotenkin ärsyttävät minua.
Sellaisia pikapaloja tänään, palaillaan taas paremmalla ajalla. Viettäkäähän mukava viikonloppu!
Just wanted to wish a nice weekend to you all. Last week has been so busy that I haven´t got time to clean up the house, that´s why I have to take pictures of these random details. 😉 I bought some fresh flowers and they did cheer up this messy house a little bit, now I just have to find time to do the rest. Lots of work at the moment but I hope it will be better soon… I´ll be back then!
Kommentit (5)
 1. Hei – löytyispä täältäkin kukkakaupasta tuollaisia aarteita… tai ylipäätään saisipa pihalle laventelimeren 😉 ei ihan ole meidän saatavissa…hurmaavaa, että edes ruukkumallinna 🙂 ! Onneksi syreenia kasvaa monta pensasta ja lisää tahdon. . . mutta olisipa viehättävää saada kukkivia oksia jo nyt.

  Veden juonti on tärkeää – hyvä tapa aloittaa aamu lasillisella. Aikanaan itse join veden juurikin sitruunan kans, mutta hammaslääkärituttavani varoitti sen vaikuttavan hampaiden kiilteeseen. Joten minulle jäi vain vesi :). Ps. sitruuna totosin toimii ruuan laitoissa mitä parhaiten, samoin leipomisessa. Tällä hetkellä minulla kurkistaa myös kukkamullasta sellainen pieni varovainen sitruunan taimi – Miten hulppean puun siitä vielä saankaan 😉 Mukavaa sunnuntaita sinulle.

  1. Syreeni on myös mun yksi ehdoton lemppari, onneksi se kasvaa kohisten ja on vaatimaton hoidon suhteen – just passeli siis meidän pihalle. Unelmoin myös laventelipenkeistä, mutta ne ei taida edes täällä etelässä menestyä kovin hyvin…?

   Ja ihan totta muuten tuo sitruuna ei ole kyllä hampaiden paras kaveri. Itse olen käyttänyt pilliä, vähentää vähän vahinkoa vaikka eipä sekään taida suojella hampaita ihan täysin. Parempi kai kuitenkin kuin ei mitään… Sitruunapuita olen minäkin ihastellut kaupoissa ja kotikuvissa, niin kauniita!

   Kivaa viikkoa!

 2. ihania kuvia! mukavaa sunnuntaita!

  1. Kiitos paljon ja kivaa viikkoa sinne!

   ps. kommenttisi oli vahingossa toistunut monta kertaa, poistin nuo ylimääräiset 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *