LAUANTAIOSTOKSILLA

Viikko lähenee taas loppuaan, aika hujahtaa kuin siivillä, kun remppahommat pitävät kiireisenä. Tänään poikkesin töiden jälkeen kauppahalliin aikomuksena hakea vähän vaihtelua remppailijan ruokavalioon. Kauppahallin unohtaa helposti, vaikka paikka on mitä tunnelmallisin ja täynnä tuoretta ruokaa. Hallissa on fiilistä, sen aistii heti sisään astuttaessa. Jaksan joka kerta ihastella vanhaa rakennusta, sen yksityiskohtia ja tietysti myyntipisteiden herkkuja, joista löytyy yllättävänkin kattava valikoima kaikenlaista.
Ja mitä hallista ei saa, sen saa torilta. Loppukesän missioksi otan ehdottomasti kummankin ahkeramman käyttämisen. Suosittelen myös muille, satokausi on nyt parhaimmillaan ja kotimaisia herkkuja on laarit täynnä.
Siinäpä illan aineksia, jotka nyt ovat jo vatsassa asti. Illan menyynä oli kunnon pihvit uusien perunoiden ja kantarellikastikkeen kera – tätä sientä on kuulemma metsät nyt erityisen pullollaan, kunpa vain kerkeisi joskus sinne asti. Onneksi hätävara löytyy torilta, vaikka kilohinta pistääkin vähän nikottelemaan.
Monta kertaa aikomuksenani on ottaa kattauskuvia tänne blogiin, mutta syömme usein niin myöhään, että on jo turhan hämärää kuvailuille. Näin nytkin. Muutama tunnelmaräpsy löytyy sentään Instagramin puolelta. Nyt köllötellään vatsat piukeina sohvalla – perus lauantai siis.
Leppoisaa viikonloppua!
Saturday at home.
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *