LAATTOJA JA MUUTA

Siinä se on, melkein valmis paketti meidän pikkuvessaan. Tuota kuviollista lattialaattaa saatiin odottaa tovi jos toinenkin, ensin paketit hengailivat Saksan terminaalissa viikkotolkulla, ja toisella yrittämällä ne löytyivät Tsekeistä. Kolmas kerta toden sanoi ja tänään laatat toimitettiin vihdoin meidän pihaan. Miksikään pikatoimitukseksi ei tuota voinut missään muodossa sanoa, mutta hyvää kannatti odottaa. Nyt viimein saamme tämänkin tilan etenemään, lattian laatoitettua, seinät saumattua ja nuo pienet laattalistat asennettua seinälaatoituksen yläosaan. Mahtavaa!
Yläkerran kylppäristä jäi yli muutamia marmorilaattoja ja kasapäin laattojen leikkuusta ylijääneitä paloja. Mietin, josko laattoja voisi hyödyntää vaikka wc:n koteloiden päällisissä, tasoissa tai sitten jossakin ihan muussa. Sopivat kyllä ihan kivasti tähänkin palettiin. Hana lähtee meille loppuviikosta, pönttö ja allas puolestaan ovat turvallisesti jo varaston perukoilla. Enää puuttuu varsinainen allaskaluste, ja homma alkaa olla asennusta vaille valmis. Kurkistin varovaisesti Superfrontin puoleen, ja jestas, kuinka hienon allassetin tuolta saisikaan aikaiseksi. Mahdankohan uskaltaa kurkistaa enää toista kertaa…
Here´s a material palette to our toilet. We have waited for that moroccan floor tile for a while due to the mix-ups with the delivery, but now it´s here and surely worth waiting for!
Kommentit (4)
 1. Hyvältä näyttävät tulevan vessanne materiaalivalinnat! 🙂

  Superfront on ihana, monta kertaa käynyt kuolaamassa siellä vetimiä (tulevan keittiön vetimet vielä päättämättä). Tieto lisää tuskan lisäksi päättämisvaikeuksia… :')

  -Iida / lily.fi/blogit/linnunpontto

  1. Kiitos!

   Joo, tuolla on kyllä vaikka mitä ihanuuksia. Ihan halvimmasta päästä paikka ei kyllä ole, eli sen minkä Ikean rungossa säästää, tulee kyllä melkeinpä takaisin noissa materiaaleissa. Mutta kauniita ovat!

 2. Ihanan näköistä!! Mistä hankitte kaikki laatat? 🙂

  1. Kiitos! 🙂 Laatat hankittiin vähän sieltä sun täältä: yläkerran marmorilaatat Tulikiveltä, valkoiset peruslaatat + kuistin terrakottalaatat Pukkilasta ja nämä marokkolaiset Zoco Homesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *