Blogit
Pihkala

LAATTAINSPO

kuvat Smitten Studio
Kuten varmaan tiedättekin, olen peruslaattojen suuri ystävä. Simppelit valkoiset neliskulmaiset tai suorakaiteen malliset laatat ovat minusta klassinen ja ajaton valinta niin kylppäriin kuin keittiöönkin. Yksinkertaisen laatan ladontatavalla voi kuitenkin reilusti leikitellä; tässä kylppärissä suorakaiteen malliset laatat on ladottu vinoon kalanruotoladontaan ja lopputulos on aika upea. 
Tykkään myös kylppärin isosta pyöreästä peilistä ja messinkisistä hanoista. Unelmatalossani kaikki hanat olisivat juuri tällä tavoin seinään asennettuja, tosin malliltaan vähän yksinkertaisempia. Eli Volaa meillekin, kiitos.
I really like the tiling of this bathroom, simple basic tiles with a twist. Photos from Smitten Studio.

Kommentit (6)

 1. Jasmiina

  Vau, todella upea lopputulos kyllä!! Koko kylppäri on kyllä niin mun mieleen että!! 🙂

  • maija

   Seinä on kyllä tosi näyttävä, ja kuitenkin aika ihanan simppeli. Just passeli katseenvangitsija. 🙂

 2. Karin // tunne tilat

  Onpa kerrassaan upea! Miksen ole tuota itse koskaan keksinyt 😉 Laatoitus toimii mainiosti noin, että vain yksi seinä on laatoitettu.

  • maija

   No eikö olekin! Joo, koko kylppäri tuota olisi ehkä vähän liikaa, mutta laatoitus on tosi kaunis juuri noin, yhdellä seinällä tehosteena. Muutamia lisäkuvia löytyy vielä tuosta postauksen linkistä, ja niissä tuo suihkunurkkaus oli kokonaan laatoitettu samalla tavalla, siinä alkoi jo saumat pikkuisen vilistää silmissä…

 3. Mimosan kotona

  Marmorinen taso ja tuo laattaseinä ovat varsin herkullinen yhdistelmä! Vaikka kaikki kylppärin elementit eivät olekaan yksittäin ihan oman sisustusmakuni mukaisia, toimivat ne hyvin yhdessä.

  • maija

   Minustakin tuo on aivan ihana kokonaisuus! Se toimisi hyvin vaikka jossakin vanhassa talossa, mutta onhan tuo kokonaisuutena aika runsas näin suomalaisittain katsottuna… 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *