LAATTAINSPO

Kuten varmaan tiedättekin, olen peruslaattojen suuri ystävä. Simppelit valkoiset neliskulmaiset tai suorakaiteen malliset laatat ovat minusta klassinen ja ajaton valinta niin kylppäriin kuin keittiöönkin. Yksinkertaisen laatan ladontatavalla voi kuitenkin reilusti leikitellä; tässä kylppärissä suorakaiteen malliset laatat on ladottu vinoon kalanruotoladontaan ja lopputulos on aika upea. 
Tykkään myös kylppärin isosta pyöreästä peilistä ja messinkisistä hanoista. Unelmatalossani kaikki hanat olisivat juuri tällä tavoin seinään asennettuja, tosin malliltaan vähän yksinkertaisempia. Eli Volaa meillekin, kiitos.
I really like the tiling of this bathroom, simple basic tiles with a twist. Photos from Smitten Studio.
Kommentit (6)
  1. Vau, todella upea lopputulos kyllä!! Koko kylppäri on kyllä niin mun mieleen että!! 🙂

    1. Seinä on kyllä tosi näyttävä, ja kuitenkin aika ihanan simppeli. Just passeli katseenvangitsija. 🙂

  2. Karin // tunne tilat
    18.8.2014, 18:23

    Onpa kerrassaan upea! Miksen ole tuota itse koskaan keksinyt 😉 Laatoitus toimii mainiosti noin, että vain yksi seinä on laatoitettu.

    1. No eikö olekin! Joo, koko kylppäri tuota olisi ehkä vähän liikaa, mutta laatoitus on tosi kaunis juuri noin, yhdellä seinällä tehosteena. Muutamia lisäkuvia löytyy vielä tuosta postauksen linkistä, ja niissä tuo suihkunurkkaus oli kokonaan laatoitettu samalla tavalla, siinä alkoi jo saumat pikkuisen vilistää silmissä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *