Kylppäri valmistuu

Viikonvaihde ja uuden viikon alku on kulunut vilauksessa kaikenmoisen puuhan ja tapahtumien keskellä. Tänäänkin on ollut varsin tapahtumarikas päivä, kylpyhuoneen kalusteita on asennettu ja tila on nyt viittä vaille valmis. Vielä peili ja seinävalaisin kiinni seinään, pari viimeistelevää putkihommaa ja muutama silikoni, ja se on siinä. Käyttövalmis tila on huomenissa, tätä hetkeä on kieltämättä odotettu jo kovasti! Otan toki parempia kuvia tilasta sen valmistuttua, mutta en malttanut olla julkaisematta paria remonttikuvaa tältä päivältä. Tältä kylppärissä näyttää juuri nyt:

Voimakas sähkövalo ei tee tilalle oikeutta, mutta tykkään kovasti siitä, millaiseksi tila on muodostumassa. Harmaa graafinen laatoitus, klassisen selkeälinjaiset kalusteet ja vähän industrial-henkisetkin putkien pintavedot luovat tilaan selkeän ilmeen, jota aion pehmentää burgundinpunaisella säilytyskaapilla, rennoilla pellavapyyhkeillä ja pienillä kauniilla yksityiskohdilla. Tilaahan tuolla ei ole mässäiltäväksi asti, mutta kaikki tarpeellinen on kuitenkin saanut mahdutettua, ja Unique Homen Sami on tehnyt hyvää työtä pintojen suhteen.

Rakastan sitä tunnetta, kun pääsee käyttämään uutta kylpyhuonetta ensimmäistä kertaa, kaikki on niin puhdasta ja koskematonta. Ja jotta kaikki pysyisi sellaisena jatkossakin, ajattelin levittää saumoihin vielä saumasuojan ennen tilan kunnollista käyttöönottoa. Näin puhtaanapito helpottuu ja saumat pysyvät freesinä ja puhtaina pitempään.

Näihin lyhykäisiin kuviin ja tunnelmiin – kivaa tiistai-iltaa täältä remontin keskeltä!


My bathroom is almost ready, just a couple of fixes left and that´s it. I couldn´t help publishing a few photos from today when the room was under renovation. I really like the graphic and simple look of the space, which I will soften by adding some linen towels, a burgundy colored cabinet and some nice details to the space.

Kommentit (10)
  1. Kaunista jo nyt!

    1. Kiitos! 🙂

  2. Kivan näköistä! Mistä allas ja hana on hankittu? Minkä kokoinen allas on mitoiltaan?

    1. Kiitos! Hana on Tapwellin ja allas Duravitin Vero, sen leveys on 500 cm ja syvyys 47 cm.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *