Blogit
Pihkala

Kuvakulmia alakerrasta

Olen viettänyt tänään vapaapäivää ja ollut vihdoin sellaiseen aikaan kotona, jolloin kuvia pystyy edes jotenkuten ottamaan. Varsinaisesti meillä ei ole tapahtunut mitään uutta sisustuksen suhteen, samat nurkat samassa järjestyksessä, joten kulutin aikaani räpsimällä satunnaisia kuvia ja etsimällä alakerrasta uusia kuvakulmia.
 

Tästä suunnasta en ole tainnut ruokailutilaa oikein koskaan kuvatakaan, syynä sohva jonka jouduin raivaamaan pois tieltä tätä kuvaa varten. Alakerta on meillä aika kompakti paketti, ja valokuvatessa tila loppuu tosi usein kesken. Olkkari alkaa heti tuosta pöydän vierustasta, Hayn tuolin vieressä onkin jo takka.
Töiden puolesta pääsen seuraamaan aitiopaikalta uusien trendien ja villitysten syntyä, se on aina aika jännää. Kartellin jutut olivat vielä jokin vuosi sitten todella kuumaa kamaa, niitä piti olla lähestulkoon kaikilla. Nyt villitys on laskenut ja Kartellin jutut taitavat olla sisustuspiireissä aika out, mutta tuumailin tässä juuri tykkääväni niistä edelleen. Kartellin tyyli yleisesti ei ole koskaan ollut ihan lempparini, mutta yhdisteltynä täysin vastakohtaisten juttujen kanssa ne toimivat minusta edelleen ihan kivasti.
Sainpa pienen inspiraatiopuuskankin ja päädyin järjestelemään alakerran String-hyllyn uudelleen. Tuo hylly on kaunis, mutta oikeasti aika murheenkryyni, se näyttää todella helposti todella rähjäiseltä. Ei tarvitse kuin muutama ylimääräinen kippo ja that´s it. Ja toisaalta ei se puolityhjänäkään kovin nätti ole. Omastakin lopputuloksesta tuli melkoisen karsittu, mutta onpahan ainakin hetken siisti…
 
Pitkästä aikaa hain eilen kotiin muutaman kukkasenkin, nyt ne sulostuttavat ruokailutilaa. Kaikenlaiset kukat ovat ehdottomasti yksiä arjen lempijuttujani, ne tekevät ihmeitä ihan joka kerta. Ehdottomasti jokaisen penninsä arvoisia.
 
Että sellaista, nyt seuraavaksi taidan laittaa läpän kiinni ja siirtyä elokuvien pariin, miltei koko päivä on mennyt hommissa koneen ääressä. Vähempikin riittäisi.

Ihanaa viikonloppua teille!

Kommentit (13)

 1. Sandy

  Upeita kuvia ja ihanat kukat. Kiitos siivousinspiraatiosta. : )

  • maija

   Kiitos! Ja hei mahtavaa jos tämä auttoi tarttumaan siivoushommiin, inspis iskee täälläkin välillä ihan yllättäen 🙂

 2. Salla @ Kodinnäköinen

  Tässä alkaa pikku hiljaa tuntua, että kommentoin kaikkia blogeja samalla lailla, mutta teen sen silti… Ihanan raikaan ja valoisan näköistä. 🙂 Komppaan Sandya, tästä todellakin tulee inspiraatiota siivota omaa mörskää myös.

  • maija

   Kiitoksia! On kyllä ihanaa, kun valoa alkaa taas pikkuhiljaa näkyä. Se on aina minusta se inspiroivin elementti 🙂

   Mahtista jos sait inspistä siivoiluun!

 3. Irmastiina Ruusukummusta

  Kotinne on kaunis! Mielestäni ei tarvitse aina mennäkään muodin huipulla….parempi on koti joka on oman näköinen…:)

  • maija

   No kiitos! Juu, kyllä kodin pitää olla oman näköinen, eikä sinne kukaan voi eikä pidäkään jatkuvasti hankkia uutta. Välillä vaan iskee turhautuminen, kun pitäisi kuvata ja sepustaa jotain näistä samoista vanhoista nurkista 😀

 4. JohannaL

  Niin kaunista..

  • maija

   Voi kiitoksia paljon!

 5. Katri

  Aluksi en voinut ymmärtää niitä Kartellin muovihärpäkkeitä, mutta viime vuonna hankin meille tuon kattolampun ja olen siihen edelleen tosi ihastunut, koska se valaisee niin kauniisti! 🙂

  • maija

   Niistä lähtee kyllä todella kaunis valo! Eivät nuo Kartellit ihan oman tyylin mukaisia ole, mutta ihan hauskoja kontrasteja tosiaan. Ja luulenpa vaan, että ne muutaman vuoden päästä näyttävät taas ihan erilaisen freeseiltä, kun pahin hype ja yliannostus niiden osalta on laantunut…

 6. Marjukka/Nuapurissa

  Kaikkialla on kaunista, otti teillä kuvia mistä suunnasta hyvänsä! 🙂

  Ihanan herkät kukkaset! <3

  • maija

   Voi kiitosta Marjukka! Kukkaset on ehkä ihaninta juuri nyt, niissä on jo ihan pieni aavistus keväästä. 🙂

 7. Elina

  Hei ja kiitos ihanasta blogista! 🙂 Minkä korkuinen teidän ruokapöytä on? Itsellä hankinnassa nuo ihanat tuolit uuteen kotiimme ja olenkin miettinyt mikä olisi paras korkeus pöydälle, etteivät tuolit jää liian mataliksi tai toisinpäin.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *