Pihkala
Pihkala

KURKISTUS TAPETTEIHIN JA MUUTA AJANKOHTAISTA

Talolla tapahtuu taas! Eteisen ja makuuhuoneiden tapetit ovat jo jonkin aikaa olleet jemmassa laatikossa, ajattelin ensin esitellä ne vasta tuonnempana, mutta en sitten malttanutkaan olla vilauttamatta valintoja jo nyt. Tapetointihommiin  pääsemme vasta usean viikon päästä, lattian lipeöinti ja keittiökin ajaa tästä puuhasta ohi, mutta olen mieluummin hyvissä ajoin liikkeellä ja jemmaan tapetteja vaikka hetken pidempään.
Tapettien valinta ei käynytkään ihan käden käänteessä, ihania
vaihtoehtoja oli vaikka kuinka. Pitkään vahvoilla oli mm. tämä sinivihreä tapetti,
mutta käännyin sitten kuitenkin astetta hillitympien ja utuisten sävyjen puoleen – tämä on kuitenkin enemmän minua, kuin reippaat kuviot ja vahvat värit. Minulle oli tärkeää, että tapeteissa on jokin yhdistävä juttu; näissä värit ja tunnelma pelaa kivasti yhteen sekä keskenään, että talon muiden materiaalien kanssa. En malttaisi odottaa, että saamme nämä seinään!
Kuvissa vilahtelee myös yksi tämän hetken lempimatoistani, Hayn Raw Rug. Luonnossa väri taittaa hienosti vähän vihreään, pääsävy on kuitenkin neutraalin harmahtava. Materiaalina tuftattu villa viehättää taas pitkän kudotun villamattokauden jälkeen, viehättävistä hapsuista puhumattakaan. Tämän pidän mielessä myös tulevaa olkkaria ajatellen.
Mitäs muuta  raportoitavaa – no ainakin se, että talolle saapui tänään 500 kg ehtaa kylppärilaattaa. Laatoitushommat ovatkin tällä hetkellä vähän ajankohtaisempia tapettijuttuihin nähden. Pohjatöissä ja vesieristyksissä menee toki vielä tovi, mutta eipä ole enää pitkä aika valmiiksi laatoitettuihin tiloihinkaan. Tätä odotellessa!
These wallpapers are my final choices to our house. I´m so happy with the choices I made and sooo excited right now, can´t wait to see them on the walls. It might take time though, as we still have plenty to do before we can start wallpapering. 

Kommentit (12)

 1. Anonyymi

  Ojoj, teidän talosta tulee niin helmi!

  • maija

   Voi kiitos! 🙂 Ihanaa kyllä, kun hiljalleen nämä materiaalivalinnat alkavat näkyä myös konkreettisesti sisätiloissa. Tämä viimeistely- ja pintamateriaalivaihe on kyllä niin parasta aikaa rempassa!

 2. Hanna / skandilinjalla

  Kauniita valintoja! Ja samaa mieltä kuin edellä, kaikki vaikuttaa niin viimeisen päälle täydelliseltä, että oijoijoi 🙂

  • maija

   Kiitos, Hanna! On kyllä tosi palkitsevaa, kun vihdoin oman työn jäljet alkavat näkyä ja tilojen lopullinen ilme alkaa muodostua. Tämä vaihe on rempassa niin parasta!

   ps. laittelin sun matoista viestiä, tulikohan se koskaan perille? 🙂

 3. Anonyymi

  Ihania – niin ihania. Eilen kun vetelin maalia seiniin sinulta saadulla vinkillä (siis sävyllä 😉 niin ajattelin ihan todella, että sinä taidat olla se minun idolini näissä sisustusjutuissa 😉 t. Anne

  • maija

   No jestas, kiitos! Uteliaisuudesta on pakko kysyä, mikä sävy sinulle valikoitui, harmaa vai valkoinen? 🙂

  • Anne

   Valkoinen 😉 aikanaan sain sinulta lattian punaisen värinkin ja niin tykkäämme – nyt on jo harmaankin koodi laitettu jemmaan 😉

  • maija

   Kiva kuulla! 🙂 Ja hih, ilman muuta vaan kaikki vinkit hyötykäyttöön, sitähän varten tätä blogia kirjoitellaan, että voi tarjota ideoita ja inspiraatiota muille.

 4. Hannele Ruusukummusta

  Aivan ihania tapetteja!

  • maija

   No eikös! Alun perinhän ajattelin varsinkin makuuhuoneisiin jotain vähän reippaampaa, mutta olen niin iloinen, että päädyin lopuksi näihin. Ovat niin paljon enemmän minun näköisiäni. Minkäs sitä villasukkatyyppi itselleen mahtaa 🙂

 5. Jutta / oblik.

  Loistavat valinnat! Kokonaisuudesta tulee kaikkine yksityiskohtineen upea.

  • maija

   Kiitos! Taas se nähtiin, kyllä vaan tällaiset vähän hillitymmät sävyt tuntuvat niiltä omimmilta. Morrisin reippaammatkin kuosit ovat ihan mielettömiä, niitähän pitkään harkitsin, mutta totesin lopulta näiden sävyjen olevan itselle luontevimpia valintoja. Töissäkin tuumasivat, että nyt on Maija löytänyt ihan itsensä näköiset tapetit 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *