KURKISTUS TAPETTEIHIN JA MUUTA AJANKOHTAISTA

Talolla tapahtuu taas! Eteisen ja makuuhuoneiden tapetit ovat jo jonkin aikaa olleet jemmassa laatikossa, ajattelin ensin esitellä ne vasta tuonnempana, mutta en sitten malttanutkaan olla vilauttamatta valintoja jo nyt. Tapetointihommiin  pääsemme vasta usean viikon päästä, lattian lipeöinti ja keittiökin ajaa tästä puuhasta ohi, mutta olen mieluummin hyvissä ajoin liikkeellä ja jemmaan tapetteja vaikka hetken pidempään.
Tapettien valinta ei käynytkään ihan käden käänteessä, ihania
vaihtoehtoja oli vaikka kuinka. Pitkään vahvoilla oli mm. tämä sinivihreä tapetti,
mutta käännyin sitten kuitenkin astetta hillitympien ja utuisten sävyjen puoleen – tämä on kuitenkin enemmän minua, kuin reippaat kuviot ja vahvat värit. Minulle oli tärkeää, että tapeteissa on jokin yhdistävä juttu; näissä värit ja tunnelma pelaa kivasti yhteen sekä keskenään, että talon muiden materiaalien kanssa. En malttaisi odottaa, että saamme nämä seinään!
Kuvissa vilahtelee myös yksi tämän hetken lempimatoistani, Hayn Raw Rug. Luonnossa väri taittaa hienosti vähän vihreään, pääsävy on kuitenkin neutraalin harmahtava. Materiaalina tuftattu villa viehättää taas pitkän kudotun villamattokauden jälkeen, viehättävistä hapsuista puhumattakaan. Tämän pidän mielessä myös tulevaa olkkaria ajatellen.
Mitäs muuta  raportoitavaa – no ainakin se, että talolle saapui tänään 500 kg ehtaa kylppärilaattaa. Laatoitushommat ovatkin tällä hetkellä vähän ajankohtaisempia tapettijuttuihin nähden. Pohjatöissä ja vesieristyksissä menee toki vielä tovi, mutta eipä ole enää pitkä aika valmiiksi laatoitettuihin tiloihinkaan. Tätä odotellessa!
These wallpapers are my final choices to our house. I´m so happy with the choices I made and sooo excited right now, can´t wait to see them on the walls. It might take time though, as we still have plenty to do before we can start wallpapering. 
Kommentit (12)
 1. Ojoj, teidän talosta tulee niin helmi!

  1. Voi kiitos! 🙂 Ihanaa kyllä, kun hiljalleen nämä materiaalivalinnat alkavat näkyä myös konkreettisesti sisätiloissa. Tämä viimeistely- ja pintamateriaalivaihe on kyllä niin parasta aikaa rempassa!

 2. Hanna / skandilinjalla
  17.5.2016, 19:28

  Kauniita valintoja! Ja samaa mieltä kuin edellä, kaikki vaikuttaa niin viimeisen päälle täydelliseltä, että oijoijoi 🙂

  1. Kiitos, Hanna! On kyllä tosi palkitsevaa, kun vihdoin oman työn jäljet alkavat näkyä ja tilojen lopullinen ilme alkaa muodostua. Tämä vaihe on rempassa niin parasta!

   ps. laittelin sun matoista viestiä, tulikohan se koskaan perille? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *