KRISTALLIHUUMAA

Aiemmassa Nyt inspiroi -postauksessani mainittu kristalli houkuttaa niin minua kuin nähtävästi aika montaa muutakin tällä hetkellä. En varmaan mene pahasti metsään väittäessäni, että kyseessä taitaa olla yksi tämän hetken suurimmista trendijutuista. Ihan tuore ei ihastukseni kuitenkaan ole, jo vuosi sitten kristalliesineet houkuttivat kovasti, sellaisia ei vain sattunut hetkeen tulemaan kirppiksillä vastaan.
Mutta nytpä on samaa fiilistä kaapissa, tosin ei aitona kristallisena, mutta kuitenkin. Säästyypä ainakin käsinpesulta, nämä puristelasit kun saa laittaa huoleti tiskikoneeseen. Matala lasi toimii niin arjen vesilasina kuin kesäisien drinkkien alustana ja tuo vähän uutta ilmettä kattaukseen. Tykkään!

Meillä lasit pääsivät tosin ensi töikseen juomapuolen sijasta jälkkärikulhoiksi. Turkkilaista jogurttia, oman pensaan mustaviinimarjoja ja hunajaa, tätä ihanan helppoa kesäherkkua nautittiin tänään illansuussa terassilla. Oli hyvää.
These nice crystal-lookalike glasses are very useful. They bring a perfect crisp to modern table settings and look nice filled with different drinks or dessert. I like!
Kommentit (21)
 1. Laura - Heinässä Heiluvassa
  17.7.2014, 21:29

  Näyttää kyllä niin kivalta ja kyllähän kristalli on vaan kaunis! Löysin kirpulta kristalli valaisimen (pieni kupu). Ja se on kyllä söpö, toivottavasti sille löytyy paikka uudesta kodista.

  1. Kiitoksia! Joo, kyllä kristalli on nätti lisä modernin keskellä, ne kontraavat hienosti toinen toisiaan. Kuulostaapa ihanalta tuo valaisin, toivottavasti löytää paikkansa uudessa kodissa. 🙂

 2. northernwinds
  17.7.2014, 21:36

  Hello! I discovered your blog today! I really liked it so I added it to my blogroll and started following it… and as I did you put this new image with a S. Pellegrino bottle! It's so funny cause I'm drinking one just now! 🙂 Congrats on your blog!

  1. HI! Thank you for your sweet words, it´s so nice to hear that you like my blog. Welcome to follow! 🙂 Pellegrino is one of my favourite drinks, not least because it has quite a nice bottle, haha.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *