Blogit
Pihkala

KOTONA

Vaihteeksi muutama kuva vuokra-asunnolta. Täälläkin on ollut viime aikoina pientä remppaa, muutama putki vaihdettiin uuteen ja ikkunaseinässä oli tästä johtuen ammottava reikä viikon verran. Voitte kuvitella, että tämä vaati jonkin sortin järjestelyjä täällä yksiössä, ikkunaseinän huonekalut jouduttiin siirtämään keskelle tilaa ja huone kävi hieman ahtaaksi. Nyt on onneksi homma pulkassa ja seinä paikattu; viikonlopuksi nuohosin koko kämpän putipuhtaaksi remonttipölystä ja kuin tilauksesta aurinkokin ilmestyi taivaalle antamaan viimeisen silauksensa putipuhtaalle asunnolle. Kyllä tilaa ja puhtautta alkaa arvostamaan ihan eri lailla kun sitä ei ole.
Viikonlopuksi asettelin vähän vihreää maljakkoon, tuollaiset pelkistetyn heinämäiset oksat ja lehvät kiinnostavat taas kesän kukkaloiston jälkeen. Mahdollisuuksien rajoissa koitin myös karsia esillä olevaa tavaraa, nyt syksyksi tekee mieli taas hiukan pelkistää ja luopua turhasta tavarasta. Viikonloppuna Veturitalleilla järjestetyille sisustusbloggaajien kirppikselle en valitettavasti ennättänyt, mutta kyllähän täältäkin löytyy yllin kyllin väyliä luopua turhasta tavarasta. Tarpeeton kiertoon ja  koti siistiksi, tätä metodia suosittelen oikeastaan ihan kaikille.
Some pictures from the weekend. I cleaned the whole flat, hid away all the unnecessary goods and brought some green inside. Now this flat feels fresh again.

Kommentit (7)

 1. Vilja @ muotoseikka

  Ylin kuva on henkeäsalpaavat kaunis.

  • maija

   Ooh, kiitos Vilja! 🙂

 2. Irmastiina Ruusukummusta

  Kun on taito hyppysissään saa pienestäkin tilasta kauniin ja viihtyisän…sinulla tuo taita on.

  • maija

   Olipas kauniisti sanottu, kiitos!

 3. Mari

  Teillä on niin nättiä. Mulla on ollut hakusessa joku pyöreään pöytään sopiva pöytäliina. Tuo teidän oma on upea, mistä se mahtaa olla peräisin?

  • maija

   Kiitos! Tuo pellavapöytäliina on Linumin West. Se on suorakaiteen mallinen ja liian iso sellaisenaan tähän pöytään, mutta taitettuna toimii ihan hyvin. 🙂

 4. Laura – Heinässä Heiluvassa

  Voi miten kaunista teillä on vuokrakämpässäkin!!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *