Blogit
Pihkala

KOHTI PÄÄSIÄISTÄ

Hyvää kiirastorstaita! Tästä se alkaa, monta lokoisaa vapaapäivää vailla nyt vaikkapa jouluun verrattavia velvoitteita. Pääsiäinen on tästä syystä noussut lempijuhlakseni: pitkät vapaat, niin vähän ohjelmaa. Ah mitä ihanuutta.
Tai no, tänä vuonna pääsiäinen kuluu meillä vähän eri merkeissä. Meillä pääsiäinen ei juuri näy; munia ei ole maalailtu, kotia siivottu, pääsiäisdinneriä suunniteltu tai ystäviä kutsuttu kylään. Sen sijaan pyhät hurahtavat raksalla lattia- ja ovihommien parissa. Muutaman pääsiäiskukan ostin kuitenkin ovensuuhun, vaikka rehellisyyden nimissä niitä tuskin kukaan kerkeää katselemaan. Vähän fiilistä täytyy kuitenkin yrittää luoda, vaikka sitten ohikulkijoiden iloksi. Istutuskausi saa alkaa nyt!

Katsotaan, kuinka ennätän lähipäivinä koneen ääreen, remonttihommista johtuen pääsiäisen blogipostaukset saattavat jäädä vähän vähemmälle. Sillä välin voit vaikka:

 • Lueskella juttua viimevuotisista pääsiäistarjoiluista. Olen kehittänyt pieneksi pääsiäisperinteeksi kokata pääsiäisenä pitkään haudutettua lammasta, aiolia, rosmariinilohkoperunoita ja makeita uunikasviksia. Jos vain suinkin aikaa jää, haluaisin tehdä tätä yhdistelmää tänäkin vuonna. Se on vain niin mielettömän hyvää!
 • Selailla pyhien ratoksi sisustusblogeja Cisionin vastikään julkaisemasta Sisustusblogien top10 -listasta. Meikäläinenkin sai kunnian olla listassa mukana, kiitos ja kumarrus tästä!
 Lokoisia pääsiäispyhiä! Happy Easter!

Kommentit (4)

 1. Sar P

  Onnittelut listauksesta ja hyvää pääsiäistä Pihkalaan!

 2. //Terhi

  Olet paikkasi listalla ansainnut. Meillä on vähän samat suunnitelmat pääsiäiselle, yllättäen.. Tsemppiä teille.

 3. Villis

  Oikein mukavaa Pääsiäisen aikaa omalle ihanalle raksalle!!! Onnea listasijoituksesta, olet bloggaajana ihan super ja huomion anasainnut!

 4. Suvi
Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *