KODIN TARINA -VOITTAJAT SELVILLÄ – TUNNELMALLISIA TARINOITA JA AITOA ASUMISTA

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ”//connect.facebook.net/fi_FI/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ’script’, ’facebook-jssdk’));

kaupallinen kampanja, yhteistyössä SKV Kiinteistönvälitys

#kodintarina
Tarina eräästä kodista: #kodintarina #kodintarinakilpailu #skv
Julkaissut Salama Visual 21. helmikuuta 2016

Kerroin jokin aika sitten SKV:n lanseeraamasta Kodin Tarinasta® ja sen
yhteydessä käynnistetystä kilpailusta. Nyt julkinen some-kilpailu on
päättynyt, me raatilaiset kokoontuneet ja voittajat valittu.
Julkisen some-kilpailun voittajaksi selviytyi yllä oleva tunnelmallinen video, joka on tarina ihan tavallisesta suomalaisesta kodista. Raati ihastui videon lämminhenkiseen tunnelmaan, rentoon kerrontaan ja laadukkaaseen toteutukseen. Toiseksi ja kolmanneksi tulleet valloittivat tyylikkäillä sisustusratkaisuillaan ja innostavilla tarinoillaan. Sosiaalisen median voittajiin pääsee tutustumaan täältä: 1.sija, 2.sija, 3.sija. Kurkkaa myös video, jossa SKV:n toimitusjohtaja Timo Kaisla kertoo voittajatarinoista ja valintaperusteista.

Helmi-maaliskuussa käynnissä on myös myyjien välinen kilpailu, jossa ovat nyt selvillä kaikkien myyntitoimeksiantojen joukosta valitut helmikuun voittajat. Voittajaksi valikoitui kaunis Villa Haga, jonka tarina tempaisi mukanaan. Kodin Tarinan® myötä  lukijat pääsevät sisälle vuonna 1917 rakennetun huvilan tunnelmaan, jossa vuodenaikojen vaihtelu, arki ja juhla, ympäröivä luonto sekä huvilan ainutlaatuinen miljöö olivat vahvasti läsnä. Kakkos- ja kolmossijoille päässeet Kodin Tarinat® saivat kiitosta persoonallisista teksteistä, kotien parhaiden puolien esiin nostamisesta ja elämänmakuisista yksityiskohdista. Tutustu voittajiin täällä: 1.sija, 2.sija, 3.sija, sekä toimitusjohtajan kommentit voittajista täältä. Kärkikolmikot palkitaan Pentikin, Iskun ja Avotakan huippupalkinnoin, paljon onnea voittajille!
Oli mielenkiintoista sukeltaa suomalaisten kotien maailmaan ja tutkia, millaisia asioita asukkaat nostivat kodeistaan esille. Kodin tunnelma ja tarina voi syntyä monesta asiasta; ympäröivästä luonnosta, palveluista tai kodissa vietetyistä persoonallisista hetkistä. Parhaimmillaan Kodin Tarinat® nostivat myynnissä olleista kohteista esiin ihan uusia, houkuttelevia puolia ja rikastuttivat näin perinteistä myynti-ilmoitusta. Ehdottomasti siis palvelu paikallaan!

Julkinen some-kilpailu on nyt päättynyt, mutta myyjien välinen kisa jatkuu vielä maaliskuun ajan. Kaikki maaliskuun aikana SKV:n kanssa Kodin Tarinan® sisältävän myyntitoimeksiannon tehneet osallistuvat kilpailuun automaattisesti, kuun loputtua raati valitsee näistä voittokolmikon, jotka palkitaan edellisten tapaan Iskun, Pentikin ja Avotakan tuotteilla. Palataanpa siis tarinoiden merkeissä vielä myöhemmin asiaan!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *