KIRPPARILTA LÖYDETTYÄ

Löysin jokin aika sitten kesätorilta tämän vanhan seinävalaisimen, joka muistuttaa paljolti edellisessä postauksessa näkyvää olkkarin jalkavalaisinta. Varjostimessa on pikkuisen pehmeämmät muodot, mutta muuten valaisin saattaisi olla jopa samaa sarjaakin. Tykästyin valaisimen simppeliin muotoon ja ajankohtaiseen messingin väriin, niinpä valaisin lähti mukaani vajaalla kympillä. Ei ollenkaan hassumpi hinta kivasta valaisimesta.
Valaisin on menossa saunatupaan, pistotulppa täytyisi vain ensin vaihtaa uuteen. Lisäksi tupaan tarvitsisi ensin tehdä vähän muutakin fiksausta; suunnitteilla on kaikenlaista kivaa, mutta toteutusinto on vain tällä hetkellä hiukan kateissa. Tarttis tehrä monenlaista, mutta helteiset ilmat houkuttavat ennemmin vain ulkoilemaan ja nauttimaan kesästä. Kuulostaako tutulta?

This wall lamp is one of my latest flea market finds. It is going to our sauna room, but firstly I would need to do some other changes there. I have a lot of plans concerning this room but this heat wave makes me a bit lazy…  Think I have to wait a bit cooler temperatures to get the room done.
Kommentit (13)
 1. Vilja @ muotoseikka
  2.8.2014, 11:04

  Voi mitkä löydöt! Tuo valaisin on upea. Ja hyvässä kunnossa.

  1. Minustakin tuo oli tosi kiva, ja vielä harvinaisen hyväkuntoinenkin. Tarvitsisi vaan saada tuo ihan seinäänkin asti, tuossa lattialla sille ei ole niinkään käyttöä 😉

 2. Jutta / Muotopuoli
  2.8.2014, 11:20

  Moikka! Saakos sitä udella, että mitkä on sun lempi kirppiksiä täällä Turun suunnalla?

  1. En ihan hirveästi kerkeä käymään kirppiksillä, mutta Ekotori on ihan ykkönen ja Nummella sijaitseva Hassinenkin on aika hyvä. Tämä valaisin on peräisin lapsuudenmaisemistani Somerniemen kesätorilta, jonka valtavalla torikirppiksellä on pakko käydä ainakin kerran kesässä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *