Blogit
Pihkala

KIRPPARILTA LÖYDETTYÄ

Löysin jokin aika sitten kesätorilta tämän vanhan seinävalaisimen, joka muistuttaa paljolti edellisessä postauksessa näkyvää olkkarin jalkavalaisinta. Varjostimessa on pikkuisen pehmeämmät muodot, mutta muuten valaisin saattaisi olla jopa samaa sarjaakin. Tykästyin valaisimen simppeliin muotoon ja ajankohtaiseen messingin väriin, niinpä valaisin lähti mukaani vajaalla kympillä. Ei ollenkaan hassumpi hinta kivasta valaisimesta.
Valaisin on menossa saunatupaan, pistotulppa täytyisi vain ensin vaihtaa uuteen. Lisäksi tupaan tarvitsisi ensin tehdä vähän muutakin fiksausta; suunnitteilla on kaikenlaista kivaa, mutta toteutusinto on vain tällä hetkellä hiukan kateissa. Tarttis tehrä monenlaista, mutta helteiset ilmat houkuttavat ennemmin vain ulkoilemaan ja nauttimaan kesästä. Kuulostaako tutulta?
This wall lamp is one of my latest flea market finds. It is going to our sauna room, but firstly I would need to do some other changes there. I have a lot of plans concerning this room but this heat wave makes me a bit lazy…  Think I have to wait a bit cooler temperatures to get the room done.

Kommentit (13)

 1. Vilja @ muotoseikka

  Voi mitkä löydöt! Tuo valaisin on upea. Ja hyvässä kunnossa.

  • maija

   Minustakin tuo oli tosi kiva, ja vielä harvinaisen hyväkuntoinenkin. Tarvitsisi vaan saada tuo ihan seinäänkin asti, tuossa lattialla sille ei ole niinkään käyttöä 😉

 2. Jutta / Muotopuoli

  Moikka! Saakos sitä udella, että mitkä on sun lempi kirppiksiä täällä Turun suunnalla?

  • maija

   En ihan hirveästi kerkeä käymään kirppiksillä, mutta Ekotori on ihan ykkönen ja Nummella sijaitseva Hassinenkin on aika hyvä. Tämä valaisin on peräisin lapsuudenmaisemistani Somerniemen kesätorilta, jonka valtavalla torikirppiksellä on pakko käydä ainakin kerran kesässä.

 3. Iina

  Minuakin kiinnostaisi kuulla lempikirppiksistäsi, voisiko niistä toivoa oikein omaa postausta…

  • maija

   No voisihan niistä postaillakin, tosin kovin montaa vinkkiä minulla ei ole antaa. Itse olen juuttunut ihan vain pariin kirppikseen jossa käyn, lähinnä Ekotoriin ja Hassisen kirpputoriin. Konttikin on ihan kiva.

 4. Tarja / Tarjas Snowland

  Valaisin minun makuuni, hieno löytö!

  • maija

   No eikös, tuo on kyllä kivan simppeli malli.

 5. Elisabeth

  Ihana tuo "Svenska växter" <3 Mistä?

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

  • Anonyymi

   Kodin1:een on muuten tulossa Erja Hirven suunnittelemia astioita erittäin samanhenkisellä kasvikuviolla!

  • maija

   Olen tilannut tuon kasvijulisteen Lundagårdin nettikaupasta puolisentoista vuotta sitten. En tiedä mahtaako olla vielä valikoimissa, mutta kannattaa kurkata kuitenkin.

   Katselinkin juuri noita Eija Hirven kuvioita jossain mainoksessa, aika kivan kesäisiä juttuja olivat!

 6. Katja

  Mahtava löytö, en olisi ikinä uskonut, että on kirpparilta – näyttää ihan bränikältä!

  Ja eipä meidänkään ikkunat ole vielä peseytyneet ja kaikki pikkujärkkäily odottelee…. nyt nautitaan täysillä kesästä pimeän talven jälkeen (aina on selityksiä, hehe 🙂

  • maija

   Joo, tuo oli kyllä harvinaisen siistikuntoinen vanhaksi valaisimeksi.

   Heh, kyllähän niitä selityksiä riittää, joko on liian kuuma tai kylmä, sataa tai ei sitten ei vaan muuten huvita. 😀 Mutta olen minä kyllä ihan samaa mieltä, kesästä täytyy nauttia. Se on kuitenkin niin lyhyt aika näillä leveysasteilla…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *