KESÄT JA MEKOT

Ihanat lämpimät ilmat tulivat toivottavasti jäädäkseen, jokohan sitä kohta uskaltaisi puhua jo kesästä. Minä varustauduin alkavaan kesäkauteen hankkimalla kuvan ohkaisen Filippa K:n kesämekon, joka taipuu asusteista riippuen kesäiseen kaupunkipäivään tai vähän fiinimpäänkin juhlaan. Povaan meille pitkää yhteistä taivalta, varsinkin kun värikin on aina niin jännittävä ja ajankohtainen musta. 😉 Täytyy myöntää, että mieleni haikaili kovasti kukkien perään, mutta itseni tuntien valitsin mustan –  tuo väri pääsee ehkä minulla kuitenkin vähän enemmälle käytölle.

Kesäiseen univormuuni ajattelin lisätä myös tuon Mulberryn vanhan second hand -pikkulaukun, jonka meinasin varustaa tähän hetkeen sopivaksi pidemmän olkahihnan avulla. Voisi kuvitella, että suutari vaihtaisi olkahihnan ihan näppärästi, täytyykin muistaa kysellä asiasta tarkemmin. Kierrätys kunniaan, pienillä uudistuksilla saa monesti muokattua vanhat jutut ihan uuden näköiseksi.

Kampauspöydän kukka kärsii omistajan hajamielisestä kastelusta ja riiputtaa kovasti lehtiään, mutta kukkii kuitenkin kuin viimeistä päivää. Pakkohan siitäkin kaunottaresta oli napata kuva. Myös pihalla alkaa nyt kukkia ja tapahtua, tapanani on käpötellä pihalla aina iltaisin ja tutkia päivän aikana tapahtuneita juttuja. Kasvit kasvaa nyt ihan hulluna! Seuraavaksi pitäisikin hankkia vähän kesäkukkia, jos saisi laitettua terassiakin vähän kesäkuntoon. Tällä hetkellä mielessä pyörii lähinnä vain piha- ja puutarha-asiat, ajankohtaan nähden ei ollenkaan yllättävä juttu.
Summer is (almost) here! I bought a new dress for the summer, it´s Filippa K´s airy Jersey Summer Dress. Perfect for summer parties or hot days in the city, with right accessories it fits well to these both purposes.
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *