Blogit
Pihkala

Kesäpöydässä

 
Eilen tuli herkuteltua grilliruokien ja muiden herkkujen parissa, tein kattauksen terassille ja nautiskeltiin siinä hyvästä ruoasta ja lämpimästä kesäillasta. Välillä on kiva laittaa ruokaa oikein ajan kanssa ja panostaa kattaukseen, vaikka ilman sen kummoisempaa syytäkään. Se jos mikä on sitä arjen luksusta.
Tein lisukkeeksi hunaja-rosmariinipatonkia, joka osoittautui ihan älyttömän hyväksi ja helpoksi tekeleeksi. Patonkisiivujen päälle levitetään vain oliiviöljy/voi-rosmariini-hunajaseosta ja isketään kymmeneksi minuutiksi uuniin, siinä kaikki tarvittava. Patongit toimivat hyvin paitsi ruoan kylkiäisinä, myös yksinäänkin pikkutarjottavana. Ihan superhelppoa ja hyvää, näitä täytyy tehdä toisenkin kerran!
Tarkkasilmäiset ehkä huomasivat, että kuvissa vilahtaa se viime postauksessa mainitsemani pöytäliina. Kipittelin lauantaina töiden jälkeen Hennesille ja nappasin mukaani vaaleanharmaan pellavaisen liinan. Valkoinen väri oli mielessä, mutta tässä oli jotenkin kauniimpi sävy ja tuntu. Linumin pellavaservetit jatkoivat samaa linjaa, ja kesäisen ilmeen kruunasi saunan takaa poimittu lemmikkikimppu. Voi, kun luonnonkukkia kasvaisi lähistöllä enemmänkin, ne ovat jotenkin niin kivaa vaihtelua perinteisille leikkokukille. Luonnonkukkakimput ovat niin ihanan rentoja, ne tuovat sisustukseen juuri sopivaa kesäistä ja hitusen pehmeämpää fiilistä. Tykkään!

Kommentit (4)

 1. MS Ordinary

  Kauniit kuvat 🙂

  • maija

   Oi kiitos 🙂

 2. JuttaEmilia// Projekti Verkaranta

  Siis aivan todella ammattimaiset ja kauniit kuvat. WAU!

  • maija

   Voi kiitoksia paljon, ihana kuulla! Itse sitä katsoo aina vähän turhankin kriittisesti omia otoksia…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *