KESÄN JUHLAA

Sieltä se tuli, yhtä yllättäen kuin aikaisempinakin vuosina: juhannus ja ensimmäinen osa kesälomastani! Vaikka ilmat voisivat olla kesäisemmätkin, on ilmassa silti pientä juhannusfiilistä. Tämä viikonloppu otetaan rennosti, syödään hyvin, saunotaan ja lähdetään ehkä fiiliksen mukaan jonnekin veden äärelle. Juhlitaan vähän alkavaa pätkäkesälomaa ja tehdään jotain kivaa. Ei suunnitelmia, ei stressiä. Sounds like a plan.
Blogi hiljenee nyt juhannuksen ajaksi, tai kuka tietää, ehkä saatankin innostua päivittelemään juhannuskuulumisia vielä myöhemmin. Palaillaan astioille kuitenkin viimeistään taas alkuviikosta, kun juhannukset on juhlittu.
Ihanaa Juhannusta kaikille!

This weekend we are going to celebrate Midsummer by eating well, relaxing, warming up the sauna and perhaps even swimming (though there is quite cold right now). Happy Midsummer everyone, I´ll be back right after the weekend.

Kommentit (5)
 1. Sateiset terveiset Pirkanmaalta! Toivottavasti juhannussää oli siellä parempi kuin täällä 🙂
  Onpa kaunis maljakko! Mistä moisen voisi löytää?

  1. No jaa, veikkaanpa että suunnilleen yhtä surkeissa ilmoissa mentiin täälläkin, ellei siellä sitten mennyt ihan rännäksi asti…? Tuo kuvan vaasi on Design House Stockholmin Focus, näyttääpi olevan juuri tarjouksessakin Finnish design shopissa. 🙂

  2. Ei onneksi, mutta niillä lämpötiloilla ei kaukana oltu 🙂
   Kiitos vinkistä, pitääpä mennä tutkailemaan tarkemmin FDS:n alea!

 2. Sateessa kärvisteltiin Nuppulinnassakin 🙂 Minua kiinnostaa tuo marmoritarjotin. Mistä se on löytynyt?

  1. Voi voi, mahtoiko Suomessa olla ainuttakaan kolkkaa, jossa ei olisi satanut 😀 Tuo marmorilauta on Hayn mallistosta, saattaisi löytyä samasta kaupasta kuin edellinen vaasikin! Helsingin Formverkistäkin voisi kysellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *