Blogit
Pihkala

KESÄLOMAN IHANIMMAT

Kaksi asiaa, joihin kehitin addiktion tämän loman aikana: kirsikat ja Kinfolk.
Helsingin reissun ainoita ostoksiani tämän Vincen alelöydön lisäksi oli Kinfolk-lehti, johon olin halunnut päästä käsiksi jo kauan. Sateisena päivänä kevään kotoilunumero houkutti uusinta meriteemaista lehteä enemmän, niinpä tämä vanhempi julkaisu lähti mukaani. Kaduin hankintaani välittömästi kotona. En siksi, että numero olisi ollut jotenkin huono – se oli aivan ihana – vaan siksi, että minun on ehkä pakko tilata Mokosta se uudempikin numero itselleni. Olisi siis vaan kannattanut ostaa heti suosiolla molemmat. 

Superkauniita kuvia, sympaattisia pieniä hyvän mielen tarinoita ja osuvia huomioita arjesta, niitä lehti on täynnä. Parasta nautittuna makeiden kirsikoiden kera ja mitä isompi vadillinen, sen parempi. Miten olenkaan missannut nämä herkut aiempina kesinä.

Kuvan pallomaljakko on kirppislöytö, olin jo kauan himoinnut pyöreänmallista maljakkoa ja nyt sellainen tuli vastaan mukavaan kolmen euron hintaan. Lyhyeksi leikatut pionit tai muut isot kukat näyttävät kivalta matalassa vaasissa. Nyt napsaisin pihalta hätäisesti ruusun, se ei ehkä istu maljakkoon ihan täydellisesti, mutta ajaa kyllä asiansa. Ja siinäpä muuten yksi huuman aihe lisää, ensimmäiset ruusut ovat puhjenneet kukkaan meidän Ihmepuutarhassamme ja lopputulos näyttää tältä. Apua, mikä suloisuus.
Taas olisi viikonloppu käsillä, taitaa tulla lämmin sellainen. Kylläpä vaan aurinko tuntuu ihanalta tämän pitkän kalsean kauden jälkeen. Minä ajattelin ottaa kaikki irti viimeisistä lomapäivistä ja ihanasta ilmasta, katsotaan maltanko palata blogin ääreen ollenkaan. Siispä ihanaa viikonloppua teille, nautitaanhan lämmöstä!
Two things I´m addicted right now: sweet cherrys and Kinfolk magazine. Together they are perfect match to pass the time with in the lazy summer evenings.

Kommentit (2)

  1. Saara

    Adlibris myy edullisesti noita irtonumeroita, tulee jopa halvemmaksi kuin lehden vuositilaus 😉

    • maija

      Kiitos vinkistä, täytyykin kurkata hetimiten heidän sivuilleen! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *