Blogit
Pihkala

KESÄ MIELESSÄ

kuvat H&M, Yard etc, Birckenstock Usa, Muuto
Kesä mielessä, mikäpäs muukaan. Näillä ilmoilla ajatukset pyörivät väistämättä kaikessa kesäisessä ja ihanassa; mansikoissa, kukkasissa, kylmissä virvokkeissa ja kesähepenissä. Tämän kesän tärkeimpiä hankintoja olkoon olkihattu ja kilpparikuvioiset aurinkolasit, niillä pärjää lämpimän kauden jo vallan mainiosti. Ja kuinkas kävikään, myös Birkenstockit ovat alkaneet jotenkin salakavalasti kiinnostamaan. Voi näidä muodin villityksiä, vaikkakin tämä terveyskenkä-buumi on eittämättä yksi mukavimmista trendeistä pitkään aikaan. Uutuusvärit Muuton Mingle-tyynyissä kolahtivat myös kovasti, katsokaapa vaikka tuota kuvan petrooliin taittavaa sävyä. Täydellinen.
Seuraavaksi kurvaan pyöräkauppaan vahvistamaan yhden ihanan menopelin tilauksen (kesäiset kadut, täältä tullaan) ja illaksi onkin tiedossa rutkasti istutushommia, kuriiri nimittäin ilmoitti juuri jättäneensä pihallemme aimo kasan kasveja. Hommaa siis tiedossa, mutta oikein kivaa sellaista.
Ja kaiken muun mahtavuuden lisäksi on vieläpä perjantai, siispä oikein hyvää sellaista teille!
A collection of things I like right now.

Kommentit (3)

 1. Anonyymi

  Hei! Mikä/mistä tuo musta "jalallinen tarjotin" on? Kiitos etukäteen! MrsMK

 2. Anonyymi

  Tarkoitin siis 1.6. postausta. 🙂

  • maija

   Se on Design Housen Stockholmin tarjotin, nimeä en enää muista. Olen ostanut sen jo vuosia sitten, mutta lienee edelleen mallistossa, kannattaa kurkata ainakin tuotteet läpi 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *