Blogit
Pihkala

KENKÄVINKKI | SHOES

Puhutaanpa välillä pukeutumisesta. Olen ihaillut teräväkärkisiä matalia avokkaita jo tovin ja kehittänyt kevään aikana vahvan addiktion etenkin näitä Gannin avokkaita kohtaan. Taisin herätä tähän kesäkauteen kuitenkin hippasen myöhässä, sillä yrittäessäni tilata kenkiä olivat ne loppu ihan joka paikasta. Ja kun sanon joka paikasta, myös tarkoitan sitä – tuhlasin kaksi iltaa metsästäessäni kenkiä kaikista nettikaupoista, mitä google vain suostui löytämään. Hukkaan meni tuokin aika, tai oikeastaan ei sentään aivan.
Löysin nimittäin oivat vastineet & Other Storiesista, ovat täyttä mokkanahkaa ja hintakin puolet Gannia edullisempi. Löydöstäni innostuneena tilasin kenkiä heti kahdet kappaleet, mustat ja nudet. Nämä kelpaavat niin työkengiksi kuin kesämekon pariksikin ollen kuitenkin hippasen monikäyttöisemmät korkoihin verrattuna. Koko tuntui vähän reilulta, joten kahden koon välimaastossa liikkuvia kehottaisin valitsemaan pienemmän vaihtoehdon. Puolikasta pienempi koko olisi ollut se täydellisin itsellekin, mutta toivon paikkaavani tilanteen kanta- ja/tai kärkilapuilla.
Muita ihastelun arvoisia asioita: vuokra-asuntomme leveät ikkunalaudat, kylppärin lattialaatta sekä saniaiset, joita kasvaa valtoimenaan talomme puutarhassa. Huomenna polkaisen kauppatorille ja hankin jotain nättiä vihreää myös ovenpieleen, meillä nimittäin on kellarikämpässämme oma pikku ulko-ovikin. Pieni, mutta melkoisen kiva ekstrajuttu keskusta-asunnossa.
Perfect pointy flats from & Other Stories.

Kommentit (4)

 1. Irmastiina Ruusukummusta

  Rakastan tuollaisia leveitä ikkunanlautoja!

  • maija

   Niin minäkin, aika ihanaa vihdoin omistaa tuollainen, vaikkakin vain hetken aikaa. 🙂

 2. Villis

  Kivat kengät, kiitos salapoliisityöstäsi ja vinkistä meille muillekin! Odotan kovasti uuden projektinne myötä uusia kuvia tulevasta kodistanne! Pihkalasta saattaa tulla jokin muu, vai onko kodilla jo nimi? Mukavia puuhapäiviä raksalle!

  • maija

   Eipä mitään, kiva jos sait tästä vinkkiä!

   Tuota nimiasiaa olenkin pyöritellyt jo tovin mielessäni. Saattaa olla, että blogin nimi jatkossa vaihtuu, sillä Pihkala viittaa niin suorasti vanhaan taloon. Uutta nimeä en kyllä ole vielä keksinyt, talon papereista ei ole löytynyt mitään vinkkiä mahdollisesta nimestä… Voi siis olla, että Pihkalasta tulee joku ihan muu, tai sitten ei 😀 Nimenvaihdossa on kuitenkin aina se oma hässäkkänsä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *