Blogit
Pihkala

Kauden herkkuja

Tässä muutama kamerasta löytynyt kuva viikonlopulta. Rakastan kausijuttuja, ja yksi syksyn ehdottomasti parhaita juttuja onkin satokausi – kynttilöiden, syysvaatteiden ja punaviinin lisäksi siis. Luumut, omenat ja muut ovat nyt parhaimmillaan ja vitsit, miten maukkaita ovatkaan. Oman puutarhan sato on vielä kovin pieni, mutta ehkä tulevina vuosina siitäkin saadaan nauttia enenevissä määrin. Onneksi toreilta ja tuttavilta löytyy näitä herkkuja pilvin pimein.
Pitipä vinkata vielä kuvien lisäämisestä. Ainakin omalla kohdallani Bloggerissa on ollut viime päivinä jokin kummallinen häikkä, joka muuttaa kaikki blogiin ladatut jpg-muotoiset kuvat ihan suhruiseksi. Itse päädyin pienen pähkäilyn jälkeen muuttamaan kuvien tiedostomuodon png:ksi, jolloin kuvat latautuvat sellaisena kuin pitääkin. Tokihan kuvat voi myös ladata erillisen palvelimen, vaikkapa Flickrin kautta, itse olen vain liian kärsimätön siihen.
Onko teillä ollut samoja ongelmia kuvien laadun kanssa?

Kommentit (4)

 1. Ulriikka

  Ihanat syyskauden herkut! 🙂

  Itselläni on myös ollut viime päivinä samantapaista probleemaa kuvien lataamisessa; omani eivät ole tahtoneet latautua postauksiin minkään muotoisina 🙁 Ilmeisesti Googlella tehdään ulkoasumuutoksia, sillä ainakin tämä kommenttipalkki on saanut hiljattain uudenlaisen muodon, johtuneekohan siitä?

  • maija

   Saattaapi hyvin johtua tuosta, toivottavasti asia saadaan kuntoon mahdollisimman pian!

 2. Rimma, Fiilistelijän pilvilinnoja

  On ollut ongelmia kuvien kanssa! Ihme juttu. Vaihdoin kotikoneella selainta Safarista Tulikettuun ja sitten tulivat ihan ok, mutta hyvä vinkki tuo png:ksi muuttaminen. Kiitos!

  PS. Meidänkin omasta luumupuusta saatiin tänä vuonna ihanan maukas sato!

  • maija

   Aika jännä, jos selaimenkin vaihto vaikuttaa… No, eipä tässä hätiä kun on kikkakolmoset valmiina, mutta hetki meni kyllä sunnuntaina ihmetellessä 😀

   Luumut ovat kyllä niiin hyviä!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *