KALE SALAD

Ostoskoriini päätyi pitkästä aikaa lehtikaalia. Viime aikojen hikisten ilmojen ansiosta raskaat ruoat eivät ole juuri maistuneet, niinpä lehtikaali päätyi lautaselle tällä kertaa salaatin muodossa.
Salaatin ohje ei suinkaan ole omasta päästäni, tähän vuohenjuustoa, lehtikaalia ja tomaattia yhdistelevään salaattiin muistelen törmänneeni joskus jossain netin uumenissa. Vinkatkaapa, mikäli alkuperästä on tietoa, niin laitan krediitit kohdilleen. Ihanan yksinkertaiset pääraaka-aineet kaivelin muistini onkaloista, loput sävelsin päästäni ja hyvä tuli.
Usein aloitan pastan tai soosin teon kuullottamalla valkosipulia ja chiliä öljyssä ja lisäämällä sitten tomaatit tirisemään, ja sama alku oli ilahduttavasti tässäkin. Sekaan reiluja kourallisia lehtikaalia sekä reilusti suolaa ja pippuria.Vuohenjuustokiekot paahdoin erikseen pikaisesti pannulla ja nostin lopuksi koko komeuden päälle. Ja siinä se. Minulle salaatti upposi ihan yksinäänkin, sudennälkäisille se maistunee vaikka grilliruoan kaverina. Tätä tehdään toistekin!
Preparing kale salad for dinner. The recipe is simple; fry garlic and chili in the pan, then add ripe tomatoes and kale and mix them all together. Season with salt and black pepper and finish the salad by adding some fried goat cheese on top. So yummy.
Kommentit (5)
 1. Irmastiina Ruusukummusta
  28.8.2015, 08:29

  Namm…vesi herahti kielelle….pitääpä kokeilla!

  1. Suosittelen! 🙂 Ja kannattaa tosiaan lisätä jotakin lihaa kaveriksi, jos tuosta haluaa vähänkään ruokaisamman. Lounaana toki toimii näinkin.

 2. Moi Maija!

  Tulin vaan huikkaan että nyt mä oon viimein aloittanut sen blogin mistä puhuttiin. 🙂 Ja tuntuu kyllä kivalta tää uusi vaihde, kiitos patistuksesta. http://www.lily.fi/blogit/mellisonant Tuu kurkkiin.

  <3

  t. Annika

  1. Aivan mahtavaa, hyvä sinä! Ja tervetuloa takaisin bloggailemaan. 🙂 Ihania juttuja sulla siellä, täytyykin lisätä blogi tuohon sivupalkkiin vinkiksi muillekin.

  2. Kiitos! 🙂 Ja kiitos jos lisäät!

   /Annika

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *