Blogit
Pihkala

KAKTUS JA KAVERIT

Nyt syksyn tullen tekee mieli taas vähän pelkistää ja karsia. Runsaiden kukkakimppujen ja asetelmien sijaan on kiva laittaa esille jotain yksinkertaista ja skarppia, kuitenkin raikasta. Olen ihastellut jo jonkin aikaa rennon rönsyileviä ja yksinkertaisia viherkasveja ja himoinnut lisää sellaisia kotiinkin. Kasveilla kun on niin iso vaikutus yleiseen fiilikseen, pikkuisen nuutunut tai ankea ilme piristyy huomattavasti jo pienelläkin pisteellä vihreää.

Viikonlopun kauppareissun yhteydessä bongasin Prismasta tämän korallikaktuksen vajaan neljän euron hintalapulla varustettuna, niinpä se lähti sen kummemmin tuumimatta yläkertaa piristämään. Kaverikseen se sai meillä jo entuudestaan olleen kaktuksen ja vähän muutakin vihreää. Rouheat betoniruukut jatkavat kasvien minimalistista linjaa, voi kuinka tykkäänkään niiden rennon rosoisesta pinnasta.

Our upstairs got some green spots.

Kommentit (2)

 1. -Tsinnia-

  Kaktukset ovat vieneet mun sydämen täysin ja nyt mun on pakko saada tuollainen Korallikaktus 🙂 En muistakkaan olenko ennen kommentoinut, mutta kiitos ihanasta blogista ja suuresta määrästä inspiraatioo mitä saan blogistasi! Aurinkoisi päiviä sinulle!

  • maija

   Voi kiitoksia mukavasta kommentista ja kivoista sanoistasi! Aivan ihana kuulla tällaista palautetta, se tsemppaa taas postailemaan eteenpäin entistä innokkaampana 🙂

   Kaktukset on kivoja ja tuo korallikaktus on kyllä kaunis, siinä ei ole mitään häiritseviä piikkejäkään. Jostain kumman syystä tuon lajin edustajat tuntuvat pärjäävän meillä kaikista parhaiten, mahtaakohan joku olla täällä vähän hajamielinen kastelija….

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *