Blogit
Pihkala

KAKSI KIVAA

kuva Muuto
Olen ollut vähän laiska bloggari enkä ole juuri ennättänyt heilua kameran kanssa viime aikoina. Netissä olen kuitenkin roikkunut sitäkin enemmän ja bongaillut kivoja pieniä juttuja, tässä pari niistä.
Me tarvittaisiin jokin vekotin kahvin ja teen hauduttamiseen, tuo Muuton uusi pressopannu olisi aika ihana. Tykkään muutenkin kuvan tunnelmasta, kauniin pehmeitä ja utuisia sävyjä. Ruskea ei ole oikein koskaan tuntunut omalta väriltä, mutta tässä kuvassa nuo pehmeän lämpimät sävyt eivät näytä ollenkaan hullummilta. Ehkä alan hiljalleen lämpeämään tuon värin suuntaan.
kuva Studio Esinam
Kivoja ovat myös nämä Studio Esinamin kaupunkijulisteet, kevyt mustavalkoinen grafiikka viehättää. Ja näyttääpä noita ruskean sävyjä löytyvän tästäkin kuvasta. Olisikohan niin, että pitkä harmaan valtakausi olisi taas taittumassa vähän lämpimämpään suuntaan, tiedä häntä.
Huomenna onkin vapaapäivä, jonka ajattelin käyttää siivoiluun, valokuvaamiseen ja yleiseen fiilistelyyn. Ja pitäähän perjantain kunniaksi tehdä jotain hyvää ruokaakin. Olisiko teillä toivomuksia juttuaiheista tai tiloista, joista haluaisitte lukea täällä blogissa? Sana on vapaa ja koko päivä aikaa kuvata, joten antakaa tulla vaan.
Two random things I liked today: a cute coffee maker from Muuto and city posters by Studio Esinam.

Kommentit (8)

 1. Sar P

  Pihkalan kylppäriä ja kodinhoitotiloja näkee harvemmin.
  Entä portaikko ylhäältä alaspäin kuvattuna. Entä etuovi.
  Miltä makkarin pikkuikkunat näyttää ulkoapäin.
  No, onhan näitä kuvakulmia. Kaikki kelpaa. Mukavaa vapaapäivää!

  • maija

   Kiitos, olipas mainioita ehdotuksia kaikki! Varsinkin tuosta kodinhoitotilasta mun on pitänyt kirjoitella jo ikuisuuden, nyt koitan vihdoin tarttua toimeen ja tehdä siitä pientä juttua.

   Mukavaa viikonloppua! 🙂

 2. Saara_hki

  Olipa hyviä ehdotuksia tuossa yllä 🙂 Lisäksi Turku on mulle yksi lempparikaupungeista, ehkä voisit pyöriä kameran kanssa kaupungilla ja kuvata jokirannan syksyä? Åboa vetus, Tiirikkala ja kaikki kivat Turun ravintolat voisivat myös tarjota herkkupaloja!

  • maija

   Joo oli tosiaan 🙂 Jokiranta on syksyisin tosi kaunis, pitääkin poiketa siellä kuvaamassa joku päivä. Ja jotain ravintolajuttua pitäisi ehdottomasti tehdä, tänne on tullut vaikka mitä kivoja uusia paikkoja. Oon vaan niin huono käymään niissä, jotenkin tulee vaan aina kyhjötettyä kotona. 😀 Oon kauan jo ollut menossa Luduun, paikka näyttää tosi kivalta ja ruokakin on kuulemma hyvää.

 3. Titti

  Olen itsestäni huomannut, että jonkin aikaa jo on ruskea jotenkin osunut silmiini monissa sisustusjutuissa.☺
  Vielä sitä ei kotiin ole ilmestynyt mutta moni on jäänyt mieltäni kaivelemaan…
  Ensimmäisessä kommentissa tulikin jo monia hyviä ehdotuksia.

  • maija

   Jännä juttu, että kun joku väri on kauan aikaa poissa näkyvistä, se alkaa taas kiehtomaan. Minä en ole oikein koskaan ollut ruskea-ihmisiä, mutta ainakin tuollaisina rouheina pintoina se näyttää nyt tosi kauniilta.

 4. Jenni / 2 x ILO

  Tuo nyt ei ole yhtään perinteisen ruskea,, ehkä lähempänä sitä "greigee"… Samaista kannua olen itsekin ihastellut!! 🙂

  • maija

   Ehkä se on se pieni harmaan vivahde, mikä tuossa ruskeassa kiehtookin 😉 Mutta joo, enemmänkin tuollaiset taitetut puunkuoren värit viehättävät, sitä "perinteistä" tummaa ruskeaa ei ole kyllä tullut ikävä.

   Ihana kannu kyllä, täytyisi päästä hypistelemään tarkemmin!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *