Juuri nyt

Juuri nyt pitelee aikamoista haipakkaa, ja täällä blogin puolella on ollut tästä johtuen vähän hiljaista. Viime viikkojen päivät ja illat ovat kuluneet tiiviisti Koodin remontissa, muutamme uusiin tiloihin parin viikon päästä ja uudessa myymälässä on vielä kaikenmoista fiksattavaa. Kiireiden keskellä koko marraskuu on valunut läpi jotenkin ihan huomaamatta, ja tämä ei siis ole ollenkaan huono juttu: inhokkikuukausia nääs, hyvä vain että kuluu pois nopsaan. Ihan kohta jouluhulina tavoittaa mielen ja aletaan vetää linjanvetoja jo alkavaa uutta vuotta kohden. Mutta ensin hoidetaan hommat pois alta, sitten on aika hengähtää ja antaa joulun tulla.

Remontin loppukirin vuoksi täällä blogissa saattaa olla vielä pari seuraavaa viikkoa vähän normaalia hiljaisempaa, mutta palailen taas aktiivisemmin linjoille heti kiireiden helpotuttua. Sillä välin remonttikuulumisia ja meidän touhuja pääsee kurkistelemaan ainakin Instastoorieni puolella – kaikki ei ehkä ole mennyt aina niin kuin Strömsössä, mutta sisulla ja ahkeruudella ollaan saatu ihmeen paljon aikaiseksi. Ja hauskaa on ollut senkin edestä – tämä ajanjakso jääneekin pysyvästi mieleen paitsi vähän eriskummallisena, myös erittäin hulvattomana aikana. Parhautta on porukka, joka jakaa samat ajatukset, hullutukset ja toisinaan myös harmitukset. Tällöin työkään ei tunnu työltä, vaan yhteiseltä asialta, jonka eteen haluaa tehdä kaiken voitavansa.

Sen kuitenkin sanon, että kun joulu pian koittaa, istahdan sohvalle, huokaisen syvään ja otan ehkä ison lasin punaviiniä. Se taitaa olla tuossa vaiheessa enemmän kuin ansaittua.


I´m living very busy times in my live at the moment: our shop (Sisustuksen Koodi) is moving and we are currently finishing the renovation of our new store. Lately we´ve spent days and nights at the new store and that´s why I haven´t updated my blog as frequently as usual. A lot of work is still to be done but oh boy how much fun we have had there. And the new shop will look great – you can follow the progress of it on my Insta stories.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *