Blogit
Pihkala

Joulusta

Äkkiä se joulu hujahti. Me vietettiin aattoa pääosin vanhemmillani ja pikkuisen omassa kodissakin, otettiin rennosti ja syötiin hyvin. Tietokonetta en avannut kertaakaan ja kuviakaan ei juuri tullut otettua. Kaiken kaikkiaan siis leppoisaa oleskelua ja yhdessäoloa, mikäs sen parempaa.
 
Pukki toi monta pakettia, jotka sisälsivät kaikkea mukavaa; astioita, kosmetiikkaa ja tarpeellista käyttötavaraa. Ja eipä enää tarvitse käyttää tätä rakkinettakaan, halleluja sanon minä. Kiitos siis kovasti kaikille pukin apureille!
Nyt on aika taas palailla pikkuhiljaa arkeen, kylläpä muutaman päivän totaalinen joutenolo teki terää. Meillä joulu jatkuu vielä hetkisen, sillä en millään henno viedä kuusta pois vain muutaman päivän jälkeen. Pikkuhiljaa käännetään katseet kuitenkin jo tulevaan vuoteen ja joulupostaukset saavat jäädä nyt tähän. Palaillaan siis taas muiden juttujen kanssa!

Kommentit (9)

 1. R // omasohva

  Niin ihana kun joulu olikin, kyllä alkaa kaikin puolin olla jo jouluähky ja ajatukset alkavat kääntyä jo kevääseen päin. Kuusi saa meillä olla vielä ensi viikkoon, mutta kyllä se ennen loppiaista jo saa lähteä.

  • maija

   Mulla ei ole vielä ihan kamalaa ähkyä, kun joulu oltiin pääosin muualla ja omassa kodissa sitä ei olla keretty vielä edes ihan hirveästi viettää. Mutta kyllä vuoden vaihteen jälkeen saa alkaa jo riisua joulua pois 🙂

 2. Hannele/Täyttä Elämää

  Täällä ei päästetä joulusta irti vielä, kuusikin saa olla loppiaiseen niin kuin aina 🙂 Kivoja välipäiviä!

  • maija

   Joo, ei kyllä ihan vielä malta lopettaa kaikkea jouluilua, katsotaan vasta vuoden vaihteen jälkeen uudemman kerran. 🙂

   Kiitos ja samoin sinulle!

 3. Jutta// Projekti Verkaranta

  Ei meilläkään kuusta vielä raaskita pois heittää. Olkoon tuossa nyt kun se siihen kerran kannettiin. Ehkä joskus loppiaisen aikaan sitten 🙂

  • maija

   Meilläkin perinteisesti kuusi on lähtenyt loppiaisena, ja se on kannettu sisään vasta aattona tai aatonaattona. Näin siihen ei ennätä kyllästyä niin nopeasti 🙂 Halutaan juhlia nyt vielä vähän joulunaikaa, kun sitä vielä "virallisestikin" on jäljellä 🙂

 4. Irmastiina Ruusukummusta

  Kaunis kuusi!

  • maija

   Kiitos!

 5. Ride

  Meilläkin vielä täys joulu päällä, vaikka mulle jo riittäis. Mut annetaan vielä hetken joulun olla. Hyvä idis nuo numerot noissa pulloissa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *