Blogit
Pihkala

JOULULAHJAVINKKI: IHANAT VIPP-PYYHKEET

Ihanaa, marraskuu on
selätetty ja kalenterin saa kääntää jo joulua kohti! Tämä on yhtä
riemuisa hetki joka vuosi, sillä marraskuu on toinen vuoden kahdesta
inhokkikuukaudestani. Toinen inhokkini on pitkä, kylmä ja ankea tammikuu, sekin on kohta edessä, mutta joulu tuo väliin sentään ihanan pienen breikin.
Tässäkin kuussa pitelee sellaista haipakkaa, että minkäänlaista joulukalenteria en mielessä käväisseestä ajatuksesta huolimatta blogiin ennätä nyt toteuttaa. Ajattelin kuitenkin kuun kuluessa vinkkailla täällä muutamasta pienestä joululahjaideasta, joko itse väsätyistä viemisistä tai pienestä arjen luksuksesta. Kaikkea pientä, helppoa ja ihanaa – mitä nyt kulloinkin satunkaan katsomaan vinkkaamisen arvoiseksi.
Meillä oli jokin aika sitten pieni henkilökunnan Vipp-koulutus, ja sain osallistumispalkkioksi Vippiltä setin merkin pyyhkeitä. Pyyhesetti osoittautui niin ihanaksi, että se saa nyt kunnian aloittaa tämän joululahjavinkkisarjankin. Settiin kuuluu kaksi kylpypyyhettä ja kaksi käsipyyhettä, ja ne on paketoitu ihanasti silkkipaperiin ja kauniiseen lahjaboksiin.  Iso piste ihanalle paketille, joka on ilo antaa ja avata, ja vielä suurempi piste pyyhkeiden laadulle. Pehmoista, paksua ja ylellistä puuvilla-bambusekoitetta.
Pyyhkeitä tarvitsee jokainen ja ne ovat myös kuluvaa tavaraa. Siksi tämäntyyppiset käyttötuotteet ovat lahjoista varmimpia. Tällaisissa simppeleissä tuotteissa kannattaa tosin muistaa, että vähemmän on enemmän; mielummin yksi ihana kuin pino sekundaa. Mukaan voi vielä sujauttaa arjen pienen hemmottelutuotteen, kuten käsivoiteen tai kynsilakan. Avot, helppo, tyylikäs ja tarpeellinen vieminen on siinä.
 
On the other day we had a staff training about Vipp products at work, and as a reward for participating I got a set of Vipp towels. Right now I´m so in love with the towels, they feel so soft, thick and luxurious. They come in a nice box wrapped in paper, so they are also a really nice christmas gift.

Kommentit (4)

 1. Idis & Interiööri

  Näyttävätkin pehmoisilta 🙂 Saako näitä muissa väreissä? Ei oikein toimi valkoinen lapsiperheessä…

  • maija

   Saa kyllä, mallista löytyy myös aivan ihanat harmaat, tummempi hiilenharmaa sekä vaaleampi helmenharmaa. Jos en olisi ollut akuutisti valkoisten pyyhkeiden tarpeessa, olisin varmasti valinnut jommankumman näistä…

 2. Irmastiina Ruusukummusta

  Mikä ylellinen paketti..:)

  • maija

   Aivan ihana paketti minusta saada ja antaa lahjaksi! Pientä ylellisyyttä ja kuitenkin niin tarpeellista tavaraa…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *