Blogit
Pihkala

JOULULAHJAVINKKI: DOUGLASKUUSITEE

Jatketaanpa pienten joululahjavinkkien sarjaa. Tänä jouluna skippaamme suurempien pakettien hankinnan, mutta joulun kyläilyille on kuitenkin mukava napata mukaan jotakin pientä tuliaista. Herkuilla mennään harvoin mönkään, ja hyvälaatuinen kahvi tai tee onkin ollut makeiden juttujen ohella yksi viime vuosien vakioviemisiäni.
Tämä Johan & Nyströmin douglaskuusitee tarttui mukaan lähinnä kauniin pakettinsa vuoksi, mutta ison plussan se saa myös maustaan. En ole suuri joulunmakuisten tuotteiden ystävä, minusta ne tuntuvat usein vähän tunkkaiselta. Tässä kuitenkin perinteiset kaneli-kardemumma-anikset oli skipattu, ja rooibostee oli maustettu douglaskuusella ja sitruksella. Aika jännä, jouluinen mutta raikas yhdistelmä.
Taidan sujautella tätä teetä joulupaketteihin kauniin teepallon tai siivilän kera. Eipä kiva tuliainen sen enempää vaadi. Tämän teen löysin Stockalta, mutta kauniita kahvi- ja teepakkauksia voi bongata ihan ruokakaupoistakin. Kannattaa myös muistaa paikallisten paahtimoiden tuotteet; usein olen napannut Turun Kahvipaahtimon paketteja viemiseksi muualle maahan, mukavasti toimii nekin.
Loppuun vielä ilmoitusluontoista asiaa, Finlaysonin lahjakortin ja Mayn-tuotepaketin voittajat on nyt arvottu. Finlaysonin lahjakortti meni nimimerkille Hanna T ja Mayn-paketti puolestaan Nooralle. Voittajille on laitettu viestiä asiasta. Paljon onnea Hannalle ja Nooralle ja iso kiitos kaikille osallistujille! Jatketaan arvontoja taas ensi vuonna…
This tea from Johan & Nyström not only looks good but also tastes amazing. Beautiful package full of douglas fir flavoured tea is also a nice little gift idea for christmas.

Kommentit (3)

 1. Noora / Villakoiria ja kissankarvaa

  Jee, ihan superia! Kiitos! 🙂

  • maija

   Olepa hyvä! Paketti on matkalla 🙂

 2. Minna E

  Ompa kivan näköinen tee-pakkaus!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *