JOULUAAMUUN

Jouluaaton aamu on aina jotenkin vähän erityinen. Silloin herätään ehkä hitusen normaalia vapaapäivää aikaisemmin, sytytetään kynttilät ja syödään aamiaista kaikessa rauhassa nätin kattauksen ääressä. Hetki, joka valitettavan harvoin toistuu normaalissa arjessa, siksi siitä onkin mukava ottaa kaikki irti.
Jos suinkin tänä jouluna mahdollista, haluaisin nautiskella aamiaiseni juuri tämänkaltaisen kattauksen ääressä. Joulun aamiaiskattaus saa olla rento, mutta kynttilät ja pöytäliina tekevät hetkestä vähän erityisemmän. Vippin aamiaisastiat ovat aivan ihania, ja sopivat erityisesti kahden hengen pieniin kattauksiin. Joulupuuron voisi tarjoilla modernisti tuosta kulhosta, ja aamiaisen toinen must eli kinkkuvoileipä poikineen asettuisi hyvin leveälle aamiaislautaselle. Pellavaliina tuo kattaukselle rouhean taustan ja metallinhohtoiset yksityiskohdat puolestaan vähän juhlan tuntua. Vähän vielä vihreää oksaa pöytään, eipä rento aamiaiskattaus sen kummempaa tarvitse – paitsi niitä jouluisia aamiaisherkkuja tietysti.
Täällä olisi vielä edessä lyhyt työpyrähdys ja pienoista tohinaa ennen joulunviettoon laskeutumista, huomenna illalla tunnelmat ovat toivottavasti jo ihan erit. Jokos siellä on istahdettu alas nauttimaan joulun herkuista ja tunnelmasta?
Tablesetting for christmas morning. Rough linen tablecloth combined with some golden details and fancy ceramics from Vipp create relaxed yet festive ambiance.
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *