INSPIROIVA VITRA STORE

Piipahdin eilen pikaisella päiväreissulla Helsingissä. Vaikka kaupungissa tulee nykyään käytyä vähän väliä, en ollut vielä ennättänyt tutustua sen uusimpiin sisustusliiketulokkaisiin. Yrjönkadulle avattu Vitra Store kiinnosti erityisesti, ja niinpä suuntasin sinne heti saatuani muut asiani hoidettua. 
En joutunut pettymään, liike oli ihan mielettömän inspiroiva. Täynnä kauniita somistuksia ja upeita tuotteita. Tuumasin, että näkemäni oli ehdottomasti jaettava myös tännekin, niinpä räpsin kuvia oikein olan takaa. Tässä muutamia tunnelmapaloja liikkeestä:
Liikkeen etuosaan oli somistettu heleä nurkka. Ihastuin erityisesti ensimmäisessä kuvassa näkyvään vaaleanpunaiseen sohvaan, sen malli oli ihan mieletön. Ja muutenkin värit olivat kohdillaan: vaaleanpunainen, pehmeä vihreä, skarppi musta ja vaalea puu. Oikein kaunista.
Konjakinvärinen nahka näytti myös erittäin hyvältä, klassikko mikä klassikko. Ihastelin myös vanhoja laattalattioita, kahdeksankulmainen vinoruutu sekä terrakottta-valkoinen shakkiruutulattia näyttivät tosi hyviltä. Tuollaiset vanhat laattalattiat ovat kauneimpia sisustuselementtejä mitä tiedän, niihin iskee silmä kiinni aina ensimmäisenä.
Aesopin tuotteet olivat vahvasti esillä, ihanan näköinen tuo tummia pulloja täynnä oleva hylly. Huomatkaa myös tuo kaunis ja näppärä nipistinvalaisin, joka on helppo sujauttaa kotona lähes mihin tahansa lisävaloa tuomaan.  
Muitakin kivoja valaisimia löytyi, itse asiassa niitä oli koko liike täynnä. Ihastelin niin Olucen Atolloa kuin viimeisen kuvan Flosiakin, hienoja Vitran paperivalaisimia ja vaikka mitä muita näiden lisäksi. 
Liikkeessä oli paljon katsottavaa, klassikkohuonekaluista oli luotu houkuttelevia kokonaisuuksia ja pieniin yksityiskohtiinkin oli kiinnitetty huomiota. Eniten taisi viehättää liikkeen kansainvälinen tunnelma, elegantti, mutta samalla rento ja kutsuva. Vitran tuotevalikoima on ihan huima, ja oli virkistävää nähdä heiltä muitakin tuotteita niiden tunnetuimpien lisäksi (ei sillä, että niissä mitään vikaa olisi, itsekin kyllä pidän omista Dsr-tuoleistani edelleen). Muiden merkkiedustusten tuotteet täydensivät Vitraa hyvin ja loivat kiinnostavia komboja, aika täydellinen paketti.
Täältä sai paljon inspiraatiota oman kodin sisustukseen, juuri tällaista tunnelmaa haluaisin saavuttaa uudessa kodissa. Ehdottomasti vierailun arvoinen paikka siis! Terkut myös mukavalle myyjälle, nyt jäi kyllä yksi jos toinenkin tuote mieleen kutkuttelemaan. 🙂
Yesterday I was in Helsinki and visited new Vitra Store at Yrjönkatu. The shop was a huge source of inspiration, full of stunning products and beautiful displays. If you ever walk nearby, just go there.
Kommentit (2)
  1. Wow, tosi kauniita tuotteita ja inspiroivia kuvia!

    1. Eikös, koko myymälä oli kyllä ihan älyttömän inspiroiva. Täynnä vaikka mitä ihanaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *