Inspiraatio juuri nyt: beige, puu ja punainen

Superfront

Kukaan sisustusmaailmaa seuraava ei ole voinut välttyä viime aikoina ruskeiden ja hiekan sävyjen esiinmarssilta. Ilmiö ei ole vielä lähelläkään loppua, vaan asia tuntuu olevan lähinnä päinvastoin: kevättä kohden valmistajat tuntuvat lanseeraavan yhä vain lisää lämpimänsävyisiä vaihtoehtoja. Näin teki myös ylemmän kuvan Superfront, jonka valikoima täydentyi hiljattain kuvan hiekanvärisillä ovilla. Tämän uutuuden ympärille stailattiin aika ihania fiiliskuvia, joista ainakin itse sain paljon väri- ja materiaali-inspiraatiota. Lämpimään hiekkaan käy aika ihanasti korkinsävyinen puu, kupari ja toisaalta raikas valkoinenkin – tätä aina tarvitaan, jottei lämpimästä kokonaisuudesta tule liian tunkkainen.

Ennen kaikkea innostaa raikkaus kaikissa muodoissaan, siispä myös tämän kevään valkoista valkoiselle -ajatus kiinnostelee niin sisustuksessa kuin pukeutumisessakin. Niin ihania kuin tummat murretut sävyt ovatkin, huomaan viehättyväni nyt näiden sijaan paljon enemmän klassisen vaaleista raikkaista sävyistä. Sitä se kevätaurinko näemmä teettää.

Artilleriet / Menu / Marimekko / Atelier CPH / Asplund

 

Vaaleiden lämpimien luonnonsävyjen lisäksi olen innostunut myös erilaisista punaisista, näitäkin on näkyvissä tällä hetkellä vähän siellä sun täällä. Erilaisia punaisia voi myös yhdistellä keskenään, kuten olen tehnyt kollaasissa; burgundit, roosat ja kirkkaammatkin punat sulautuvat tosi kauniisti yhteen luonnonsävyjen kanssa ja nousevat pieninä yksityiskohtina upeasti esiin. Ihastuin aika kovin kollaasiinkin poimimaani, vastikään Tukholman kalustemessuilla lanseerattuihin Asplundin Petit Palais -sarjan pöytiin, tuo rimoitus on ihan huikea yksityiskohta. Postereiden sijaan innostun nyt valokuvataiteesta ja Menun uudesta Phare-valaisimesta, joka johdottomana led-lamppuna olisi aika ihana (ja tuiki tarpeellinen) lisä kiviselle ikkunalaudalleni. Kokonaisuudessaan tuo värimaailma ja materiaalit innostavat nyt kovasti, juuri tämänkaltaista fiilistä haluaisin lisätä pienin ripauksin kotiini juuri nyt.

Atelier CPH:n kuvassa voi bongata myös aidon kasariklassikon, venetsialaistuolin jota viime vuosina on vilahdellut vähän siellä täällä trendikkäissä stailauksissa. Eipä näytä sekään taas tässä ajassa ollenkaan hullummalta, vai mitä? Näinhän se sisustustrendit kiertävät…


Inspiration right now: warm wood, soft sand and different hues of red.

sisustus sisustustrendit skandinaavinen-sisustus
Kommentit (2)
  1. Houkuttelevia sävyjä!

    Hei, kysymys ohi postauksen aiheen, olitko tyytyväinen käytössä tuohon edellisen kotinne lattiaan jossa taisi olla mattapintainen öljyvaha? Pohdin valintaa matan ja silkinhimmeän öljyvahan välillä, ja mietin millainen tuo matta mahtaa olla käytössä.

    Yritin etsiä lattia-tunnisteesi kautta, mutta en äkkiseltään löytänyt.

    1. Olin tosi tyytyväinen tuohon pintaan, se oli tosi hylkivä ja täten helppo pitää puhtaana. Hankalatkaan tahrat eivät koskaan pinttyneet siihen, vaan kaikki lähti aina pyyhkimällä puhtaaksi. Toki pinta oli ehkä aavistuksen liukas, omassa käytössä tuo ei häirinnyt mutta koiravieraiden tassut lipsuivat lattialla hieman, mutta näin muutoin siivouksen kannalta tuo öljyvaha oli älyttömän helppohoitoinen. Suosittelen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *