Blogit
Pihkala

INSJÖ-ARVONTA

yhteistyössä Insjö

Aina välillä blogeissa kiertää haasteita, joissa pitää kuvata oman käsilaukun sisältö. Kuvat ovat hauska kurkistus henkilön elämään, käsilaukun sisältö paljastaa yllättävänkin paljon sen omistajan persoonasta. Tiedättekin varmasti, kuinka laukusta voi löytyä jos mitäkin juttua: välttämättömiä tavaroita ja sitten sitä merkillistä roinaa. Itselläni laukun sisältö menee ihan saman kaavan mukaan; puhelin, avaimet, muistikirja, kosmetiikka ja aurinkolasit vievät jo yllättävän paljon laukun sisällöstä, puhumattakaan siitä kaikesta ylimääräisestä tavarasta. Päivittäisessä käytössä minulla on kolme eri laukkua, ja kun pitäisi vaihtaa laukkua lennosta, homma ei käykään niin sujuvasti. Tavarat ovat hukassa laukun uumenissa, ja pahimmassa tapauksessa myös unohtuvat sinne. Mutta nyt asia helpottui.
Sain testattavaksi paria helsinkiläislähtöisen Insjön bag-in-bag -pussukkaa, jotka on suunniteltu juuri tähän: pitämään kamat laukun sisällä järjestyksessä. Ja kun laukkua vaihtaa, on pussukka helppo napata mukaan. Helpotusta laukun järjestykseen on luvassa myös jollekin teistä, sillä järkkäsin tähän samaan teille pienen arvonnan.
Bag-in-bag -laukkuja löytyy muutamassa eri koossa. Niistä isoin toimii melkeinpä jo toilettilaukkunakin. Sen sisään mahtuu varmasti ihan kaikki tarvittava, ja näppärät taskut auttavat lokeroimaan ja lajittelemaan sisällön niin, että tavarat myös löytyvät helposti. Oman Saimaa-laukkuni* materiaali on helposti putsattavaa nailonia, joka ei kavahda reipastakaan menoa.
Pienempi Inari-sisälaukku* sujahtaa puolestaan näppärästi vähän pienempäänkin laukkuun. Myös tässä sisälaukussa on paljon näppäriä pikkutaskuja ja kätevä avainlenkki. Huomatkaa myös kiva nudenvärinen vuori, pieni yksityiskohta joka tekee heti oman lisänsä tuotteeseen.
Minusta tuotteet ovat oikein käytännöllisiä ja kauniita, tavaroiden roudaaminen tuli taas hiukan helpommaksi. Nämä toimivat hyvin myös matkoilla pieninä säilyttiminä, itse juuri mökkeillessä huomasin, että pieniä säilytyspussukoita ei todellakaan voi olla liikaa. Plussaa ropisee myös kauniista ulkonäöstä, kivoista pienistä nahkaisista yksityiskohdista ja houkuttelevista väreistä. Sekä toki suomalaisuudesta myös. 
Onko teillä ongelmia pitää laukkua järjestyksessä? Kertyykö sinne epämääräistä tavaraa?
Nyt sinun on mahdollisuus voittaa 2 kpl Insjön sisälaukkua vapaavalintaisessa värissä. Arvon Insjön Inari- ja Saimaa-laukut tähän postaukseen kommentoivien kesken. Arvonta on voimassa pe 19.9.2014 saakka, tämän jälkeen arvon voittajan blogissani.
ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!
PS. mikäli onni ei suosi, niin koodilla ANNA saa ilmaisen postituksen aina lokakuun loppuun saakka.I raffle two handy Insjö bag-in-bags. If you like to win them just leave a comment under this blogpost. Join in, the giveaway is open until friday and the winner will be chosen randomly.

*saatu blogin kautta

Kommentit (148)

 1. Anonyymi

  Tälle naiselle tulisi enemmän kuin tarpeeseen.
  Tykkään pitää isompaa laukkua, jonka sisällä on eri käyttötarkoituksiin
  pieniä pussukoita. Sieltä nappaan sitten pussukan mukaan, jos pistäydyn esim. kaupassa.
  Käteviä, joita ei ole koskaa liikaa. 🙂

 2. Home by J

  Oi kumpa olisi arpaonnea, mä niin tarvisin tuollaista!

  -Jutta

 3. ENNI

  Tollanen ois kyllä niin hyvä mulle :–) !

 4. Mirka | Kauniit neliöt

  Kuvaus laukkujen vaihdon vaikeudesta lennossa sopii minuunkin, eli laukun sisälaukku tulisi tarpeeseen 🙂

 5. Pieni Lintu

  Kyllä vain, mulla on tuossa eteisen naulakossa roikkumassa useampikin kassi ja ärsyttävä siirtää tavarat aina toiseen laukkuun – mieskin tuskailee kun yrittää löytää mun laukusta jotain. 😀

  pienilintu at gmail.com

 6. Lady of The Mess

  Siis tuollaiset olisivat niin tarpeeseen tälle ladylle – johan tuo nimenikin sen kertoo;)
  ladymess01 (at) gmail.com

 7. Anonyymi

  Käteviltä vaikuttavat. Mukana arvonnassa!

  Kielo

 8. Anonyymi

  Oi, tulisivat niin tarpeeseen:) ja tulisiko tässä etuna se, että tavaroiden unohtelu vähenisi laukkujen vaihtamisen takia:)

 9. Anonyymi

  Hei, nyt olisi päivät pelastettu, kun nuo kulkisi mukana. Kiitos, osallistun!!!
  T.
  U-P

 10. Valloittava valkoinen

  Oi tuollaista tarvisin ja vielä noin kauniskin. Upeaa päästä mukaan arvontaan!
  Anu

 11. Miina [ Paint my house black ]

  Oi, minäkin tuollaisen haluaisin 🙂

 12. M.

  Mun laukun sisältöä ei kyllä pystyis blogissa sensuroimatta esittämään. 😉 Arvonnassa mukana!

 13. Anonyymi

  Kätevät! Mukana arvonnassa.

  Rouva R

 14. Jenni / 2 x ILO

  Voi kuulostaa oivalta myös minulle! Laukuista kun tuppaa löytymään millon mädäntyneitä hedelmiä, milloin levinneitä puutereita. Ja kun laukkuja käyttää milloin mitäkin, on pitkään muhinut mandariini joskus melkoisen ikävä löytö :/ 😀 Mukana arvonnassa siis 😉 kaksinkertainenilo@gmail.com

 15. Anonyymi

  Mukana arvonnassa. riraraita(at)hotmail.com

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *